Marele doinitor, Iosif Ciocloda, trece prin momente dificile!

Iosif Ciocloda are nevoie de sprijin

Unul din cei mai îndrăgiți interpreți ai folclorului bănățean, Iosif Ciocloda, se confruntă cu probleme de sănătate. Medicii de specialitate apreciază că doinitorul ar putea fi supus unei intervenții chirurgicale complexe. Problemele de sănătate legate de o mai veche arterită s-au agravat în ultima perioadă iar artistul a ajuns astăzi să se deplaseze cu mare dificultate.

Actualmente Iosif Ciocloda locuiește alături de soția sa, în localitatea Mehadica din județul Caraș-Severin. Iosif Ciocloda este căsătorit cu Mărioara și are doi copii, Florin și Manuela.

Recunoscutul doinitor al Banatului, Iosif Ciocloda, este artistul care ne-a încântat de-a lungul deceniilor cu o serie minunată de cântece precum, „Satule, grădină mândră“, „Rosmarin bănățenesc“, „M-am gândit mamă să-ți cânt“ sau „Nu ți-o fi mândro păcat“ si multe alte bijuterii folclorice.

Pe data de 1 octombrie, Iosif Ciocloda va împlini 78 de ani.

Up-date: Familia rapsodului Iosif Ciocloda mulțumește pentru sprijinul moral tuturor celor ce s-au gândit la artist în urma apariției acestui articol și nu dorește sprijin de natură financiară, așa cum inițial apăruse în articolul Reper 24.

Sergiu TABAN

 

Ciocloda probleme de sanatate

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

  1. Pingback: Un indragit cantaret de muzica populara din Banat traieste o adevarata tragedie si are nevoie urgent de ajutor! | Opinia Timisoarei – Stiri din Timisoara cu foto si video, evenimente, locuri de munca, meteo, curs valutar, cancan, horoscop, imobiliar

  2. Velcota Iosif

    Nu se mai nasc artisti ca el,canta in felul lui,inzestrat de la bunul Dumnezeu!
    Mare artist!!!
    Să ne trăiești tata Iosâm

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei