Marcel Vela: „Trebuie îndreptat tot ce au stricat guvernanții pe care tocmai i-am trimis acasă!”

modelmic

Parlamentul a aprobat astăzi moțiunea de cenzură inițiată de PNL. Cel care a dat citire procesului verbal referitor la rezultatul votului exprimat de către deputați și senatori asupra moțiunii de cenzură inițiate de 237 de parlamentari, a fost liderul PNL Caraș-Severin, senatorul Marcel Vela.

Despre rezultatul de astăzi, liderul liberalilor cărășeni a declarat:
Partidul Național Liberal împreună cu întreaga opoziție am reușit astăzi să facem în Parlament dreptate. Nu a fost ușor, a fost o muncă grea, dar iată încununată de succes. Astăzi nu a câștigat neapărat PNL sau opoziția, astăzi a câștigat România pentru că Viorica Vasilica Dăncilă iată a devenit istorie. Vreau să spun că greul, din punctul meu de vedere, de acum începe pentru că trebuie îndreptat tot ce au stricat guvernanții pe care tocmai i-am trimis acasă.

Prima noastră opțiune sunt alegerile anticipate. Evident că această dorință de a organiza alegeri anticipate depinde și de restul clasei politice și într-o etapă următoare o să decidem exact ceea ce facem, cum facem și când facem. În prima fază, mâine avem un birou politic național la ora 9:00 pentru a analiza ce este de făcut în mod oficial și statutar pentru următoarea perioadă”.

 

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

 1. zero

  „Vreau să spun că greul, din punctul meu de vedere, de acum începe … Prima noastră opțiune sunt alegerile anticipate. Evident că această dorință de a organiza alegeri anticipate depinde și de restul clasei politice …”.

  Depinde şi de restul … adică de câta elemente “rupte” (corupte) de la alte partide. “Restul” = rămăşiţele (clasei …)
  Greul … de acum începe :)

 2. zero

  P.S. Mai ales că se opune în mod categoric alegerilor anticipate însuşi Klaus Johannis.
  Va fi eliminat Vela?
  Sau speră că Johannis? :)

 3. gogu

  Toate partidele impreuna nu depasiti PSD-ul .Daca mai aduceti voturi din alte tari atunci poate.Atentie d-le Vela ,am mai vazut sustinatori ai presdintelui ,care ………….

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei