Luminița Jivan, după adoptarea moțiunii: „Pot descrie această zi în doar 2 cuvinte: noaptea minții!”

 

modelmic

Președintele PSD Caraș-Severin, Luminița Jivan este dezamăgită de rezultatul votului de astăzi privind moțiunea de cenzură. Liderul social-democraților cărășeni susține că va fi în continuare alături de ex-premierul Dăncilă și o va sprijini în lupta pentru alegerile prezidențiale.

Luminița Jivan descrie această zi ca fiind noaptea minții și crede că prin ceea ce s-a întâmplat în urma adoptării moțiunii, țara va suferi, fiind începutul luptei pentru putere între cei care doar asta și-au dorit.

A fost nevoie de 6 bărbați să dărâme un guvern ales în mod LEGITIM. 6 bărbați, dintre care și doi din PSD au vrut neapărat astăzi să se înfoaie în pene și să se împotrivească unei doamne care a avut în mandatul său mai multe realizări decât ar fi visat ei să facă la un loc! Guvernul Dăncilă a demonstrat din primul moment că singurii care contează sunt oamenii, toți oamenii, și pesediști și peneliști și useriști etc, nu oamenii din interiorul unui partid sau a unei găști.

Guvernul PSD a arătat prin toate măsurile luate că interesul suprem a fost cel al cetățeanului, nu interese personale obscure.

În curând veți observa cum țara va avea de suferit pentru că va începe lupta pentru putere între niște persoane care doar asta și-au dorit: putere.

Cu toate acestea, PSD se va regrupa și vom dovedi celor care ne-au oferit încrederea în 2016 că ziua de azi nu a însemnat sfârșitul, ci un nou început, o nouă provocare căreia îi vom face față cu brio la următoarele alegeri: cele prezidențiale, locale și parlamentare.

Dumnezeu să aibă milă de țara asta și să ne dea înțelepciune și putere!”, a declarat Luminița Jivan.

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

6 Comentarii

 1. zero

  „A fost nevoie de 6 bărbați să dărâme un guvern”, a declarat Luminița Jivan.

  Da, 6 (… + 232). D’ăştia ca tăiţelu’…
  Femeile sunt însă în “justiţie” (în loc de cratiţă). Este un stat de drept :)
  Şi la Interne (Carmen Dan) – fostă secretară a şcolii 3 din Videle.
  Dar putea fi şi o florăreasă cea care să dispună “ordine”, s-a mai întâmplat şi când s-a tras, în ’89.
  Oare pentru asta s-au bătut bărbaţii pe stradă cu jandarmii, violent, anul trecut? Cu răniţi?
  Oricum, Insurecţia Armată face parte numai şi numai din istoria noastră.

 2. Batman

  Ce ati facut voi pentru Caras Severin ?Va zic eu:

  -Oameni aruncati in strada din institutii de catre directori pusi de voi,directori ineficenti,care nu pot face performanta intr-o institutie.
  -Sosele sparte prin tot judetul…
  -Puncte turistice de top lasate in paragina…
  -V-ati dat joburi la postaci,nepotii,fratii,prietenii,amantele voastre,obligand omul profesionist apolitic sa paraseasca tara.
  -Ati fost de acord sa scoateti infractorii din puscarii ,in plus aveti infractori in partid,si nu putini…
  -Sub dominatia voastra ne dispar padurile din Caras Severin.
  -Si lista poate continua……Sper sa va dati seama ca in afara de 100 de oameni,cati sunteti voi acolo ,unde v-ati impartiti ciolanele,noi “restul”(ca asa ne considerati) din Caras Severin trebuia sa inghitim in sec si sa acceptam nedreptatile provocate de voi.

  Sper sa nu mai reveniti niciodata la conducerea judetului.Sub conducerea voastra Caras Severin este cel mai distrus judet din vestul tarii .

  E timpul sa plecati !

 3. zero

  P.S.
  Teleorman + Videle = Liviu Dragnea + Carmen Dan + Viorica Dăncilă ?

  Să fi fost o pură coincidenţă sau vizibilă “gaşcă” de la Teleorman care a “monopolizat” (în mod fraudulos) prin “infiltrarea” sa în conducerea şi reprezentarea unui partid majoritar (P.S.D.)?

  Aşa cum s-a “infiltrat” şi “gaşca” (mafioţilor) lui tăiţelu’ peste Reşiţa.
  Să dau nume sau îi ştiţi cu toţii? :)

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei