Luminița Jivan: „Nu vor putea spune că nu era în puterea lor să oprească acest dezastru”!

modelmic

PSD va depune astăzi o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban, după ce Executivul și-a angajat răspunderea pe proiectul privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin. Parlamentarii care nu vor vota moțiunea, vor fi direct responsabili de guvernarea dezastruoasă a liberalilor, susține președintele PSD Caraș-Severin, Luminița Jivan. Deputatul cărășean se arată extrem de dură cu privire la performanța actualului Guvern, susținând că liberalii „gripează toate motoarele economice”.

„PSD depune moțiunea de cenzură pentru că modificarea legii electorale cu mai puțin de un an înainte de alegeri reprezintă o încălcare gravă a principiilor democratice europene. Nu problema numărului de tururi de scrutin este în discuție, ci momentul în care se face o astfel de modificare.

Moțiunea nu va fi doar despre modificarea legislației electorale, ci și pentru dezastrul pe care îl produce PNL în momentul de față la guvernare. Se împrumută mai mult decât în anii de criză ai României, fără a știi unde se duc banii împrumutați. Induc incertitudini în economie, prin urmare aceștia gripează toate motoarele economice, taie sume uriașe de bani de la Sănătate și Infrastructură. Privatizează Sănătatea în dauna pacienților care nu își permit un spital privat. Crează deficite economice uriașe. Până la urmă, partidele care nu vor vota moțiunea, vor fi direct responsabile de guvernarea dezastruoasă a PNL și nu vor putea spune că nu era în puterea lor de a opri acest dezastru”, declară deputatul Luminița Jivan.

Pentru a trece moțiunea de cenzură este nevoie de voturile favorabile a 233 de parlamentari.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

4 Comentarii

  1. zero

   “Pentru a trece moțiunea de cenzură este nevoie de voturile favorabile a 233 de parlamentari.”

   Dintre care unii vor trăda, conform tradiţiei noastre materialist-dialectice şi istorice.
   “Să fiţi deştepţi şi fără frică!” (Mitică Popescu).

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei