(P) La magazinul MARKET PARABO prețurile au intrat la apă!

parabo

Reșițenii au la dispoziţie pentru cumpărături, la prețuri de bun simț, magazinul MARKET PARABO, de pe Calea Timișoarei, cu o gamă variată de produse alimentare şi non-alimentare. Formatul magazinului Parabo este unul modern, iar printre produsele pe care clienţii le pot găsi aici se numără băuturi alcoolice şi non-alcoolice, lactate şi brânzeturi, conserve, produse congelate, dulciuri şi cafea, cosmetice, detergenţi şi multe altele, toate la preţuri foarte competitive.

 

OFERTELE SĂPTĂMÂNII la MARKET PARABO!

 În această săptămână, la Market Parabo poți cumpăra doza de RED BULL 0.25L la prețul de 4.18 lei, compotul de piersici decojite OLYMPIA 720 ml la incredibilul preț de 4.94 lei (chiar am verificat și sub 7 lei nu am găsit acest produs pe piață!), Bere CIUCAȘ la 2.5 litri, la incredibilul preț de 6.19 lei, și punga de 200 g de Fidea cu ou MONTE BANATO, la doar 1.84 lei!

„Punem la dispoziţia clienţilor o gamă variată de produse alimentare şi non-alimentare din branduri de marcă, în special branduri de top româneşti. Pentru băuturile de import, gen whisky- uri, gin, rom, vermuturi, există un spaţiu special amenajat, chiar la ieşirea de la casele de marcat. În general, o gamă largă de produse se găsesc, la Market Parabo, la preţ de distribuitor“, ne-a declarat Cristian Panfil, antreprenor și promotor al acestei investiții.

În magazinele Market Parabo clienţii pot opta pentru diferite modalităţi de plată, de la cash sau card, până la tichete de masă. De asemenea, magazinul din Reșița, ca de altfel și cel din Lugoj și cel care se va deschide la Timișoara în această săptămână dispun de parcări spaţioase şi personal calificat pentru acest tip de market.
Programul de funcţionare la MARKET PARABO este de luni până sâmbătă, de la ora 9:00 la 21:00, iar duminica de la ora 8:00 la 15:30.

REPER 24

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei