Ionuț Chisăliță, despre noua lege a carantinării: „Un proiect propus de o guvernare vădit abuzivă!”

psd

Senatorul PSD, Ionuț Chisăliță a făcut publică opinia sa despre noua lege a carantinării propusă de guvernul liberal. După ce Legea a fost aprobată în Camera Deputaților, ea a ajuns în Senat, dar votul a fost amânat până luni. Politicianul cărășean cataloghează noua lege a PNL – „O ABERAȚIE” pe care nu o va vota în forma în care se află astăzi.

Vreau să spun de la inceput că în calitate de senator PSD nu voi vota o astfel de lege în forma propusă de liberali! Din punctul meu de vedere, un proiect care încalcă drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor nu poate fi votat ! Nu poate fi votat un proiect care are greșeli sau prevederi care pot genera confuzii sau interpretări abuzive. Un proiect care ne întoarce pe vremea Inchiziției, cetățeanul putând fi reținut oriunde și oricât cu încălcarea flagrantă a drepturilor și libertăților cetățenești! Și pe deasupra orice bun poate fi reținut și distrus doar sub suspiciunea de a fi contaminat! Un astfel de proiect propus de o guvernare PNL vădit abuzivă față de cetățeni NU ÎL VOI VOTA!”, a precizat senatorul Ionuț Chisăliță. 

Comisia juridică a Senatului a decis, sâmbătă, la solicitarea reprezentanţilor PSD, amânarea până luni a dezbaterii asupra proiectului de lege privind carantinarea şi izolarea. S-au înregistrat 6 voturi pentru propunerea PSD, două împotrivă şi 3 abţineri.

Citește și Votul în Senat al Legii privind carantina și izolarea, amânat până luni 

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

5 Comentarii

 1. Marius

  Mai bine mureai in accident ! Acum ne faci viața grea la toți, c******* matii de pesedist î***** și tu și colegii tai de partid !

 2. Justitiaru'

  Nu stiu ce urmareste naşu asta, dar e plin psd-ul, cj-ul ca si alte deconcentrate de fini, fine, amante si alte venituri aduse pe pile.
  De aia merge totul bine! Numele ii spune totul, chisalita..

 3. Alegator

  Despre calitatea de suspect/inculpat in cele doua dosare de la DICOT, nu ne spune nimic….??

  Mai bine ai vota impotriva penalilor din parlamentul Romaniei…!!!

  Mai este in PSD Caras Severin,…..?

  Sincer, cu acest infractor nu mai cresteti in sondaje…….!!!!

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei