Ion Iacob Damian: „Am bifat unul dintre obiectivele pe care mi le-am propus pentru acest mandat”

damian

Locuitorii din Vermeș se vor putea face mișcare în viitorul apropiat pe un teren de sport cu gazon sintetic ce va fi amenajat chiar în zona centrală a comunei, fără să mai fie nevoiți să se deplaseze în localitățile învecinate. Primarul Ion Iacob Damian a reușit să obțină finanțare pentru derularea proiectului „Amenajare parc cu teren de sport în localitatea Vermeș”, proiect în cadrul căruia pe lângă realizarea terenului de sport, va fi amenajat în zonă și un parc unde localnicii se vor putea relaxa după o zi de muncă sau în zilele de sărbătoare.

Am bifat unul dintre obiectivele pe care mi le-am propus să le realizez în acest mandat. În cel mai scurt timp, copiii și tinerii din comuna Vermeș vor avea un teren de sport al lor și nu vor mai fi nevoiți să meargă în alte localități pentru a face ceea ce le place. Cu ajutorul lui Dumnezeu vom îndeplini și celelalte obiective propuse”, transmite primarul Ion Iacob Damian.

Edilul a precizat pentru Reper 24 că valoarea proiectului se ridică la 669.000 de lei, din care aproape 400.000 de lei reprezintă fonduri europene, prin programul Național pentru Dezvoltare Rurală.

Terenul de sport va fi împrejmuit, cu nocturnă și gazon sintetic, iar parcul o să fie amenajat cu alei și băncuțe. Sunt situate în centrul localității, în apropierea Căminului Cultural. Avem acolo și o sală de sport, cu vestiare și grupuri sanitare, care vor putea fi folosite de tinerii care vor veni să joacă un meci de fotbal sau să facă mișcare pe viitorul teren de sport. Deocamdată acesta nu va avea tribune, pentru că nu ne-am încadrat în bani. Și așa co-finanțarea noastră este destul de mare, având în vedere că Vermeșul nu este o comună așa de mare. Dar, pe viitor o să încercăm să punem și tribune”, a mai precizat edilul comunei Vermeș.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

 1. gogu

  O alta investitie cu dedicatie!
  Locuitorii comunei faceau sport oricum prin gradina, pe la camp, din casa pina la buda din fundul curtii!!!!
  Dom’ primar, oamenii au evoluat, administratia nu!
  Au dus si wc in casa, si masina de spalat, si etc, dar nu au canalizare pentru tot confortul conferit de tehnologii.
  La vara, cand o sa pluteasca rahatii pe santuri, poate o sa va ganditi la prioritati!!!

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei