Inima fostului viceprimar liberal Bebe Strejariu a încetat să mai bată!

strej

Medicul Filip (Bebe) Strejariu a încetat din viață după ce s-a vindecat de coronavirus. Deși a reușit să lupte cu temutul virus, în perioada de recuperarea inima celui care a fost în ultimii ani consilier local liberal a cedat.

Liderul PNL Caraș-Severin, Marcel Vela a postat un mesaj prin care aduce un omagiu vieții și personalității fostului medic Strejariu și își exprimă regretul pentru pierderea unei personalități.

Am pierdut azi-noapte o personalitate, un sufletist, un profesionist. Un medic din Munții Banatului care a asistat peste 1000 de mame la nașterea copiilor, pe Valea Almăjului, înainte de 1989.

După o luptă grea în care a învins Coronavirusul, inima sa obosită a cedat, acum, în perioada de recuperare.

Dintotdeauna a fost în slujba oamenilor, fie prin prisma profesiei de medic, fie în calitate de  consilier local în Iablanița, comuna sa natală, sau ca viceprimar al municipiului Caransebeș.

Um om extraordinar și un liberal adevărat de peste 25 de ani.

Un caracter aparte și o ținută de lord!

Un om frumos, care ne-a învățat despre omenie, despre modestie, despre bucuria de a fi împreună nu pleacă, el rămâne în memoria celor care l-au cunoscut, în sufletul celor pe care i-a încurajat, în inima celor pe care i-a iubit!

Drum lin printre îngeri, Camarade!”. 

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

 

Redacția

 

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei