Început de săptămână fără apă, pentru bocșeni!

modelmic

O parte a locuitorilor din Bocșa nu vor avea mâine apă la robinete. Conform unui comunicat al Aquacaraș, furnizarea acesteia va fi întreruptă pe data de 17 august, între orele 10:00 – 14:00. Vor fi afectaţi toţi consumatorii din Bocşa Montană şi Bocşa  Vasiova. 

Întreruperea este necesară pentru remedierea unor defecţiuni apărute la vanele de la rezervorul Tata Oancea şi pentru eliminarea unei spărturi apărute pe strada Târneveni.

Lucrarea va fi executată în intervalul orar specificat de către personalul SC AQUACARAŞ SA – Exploatarea Bocşa. Rugăm cetăţenii afectaţi să-şi facă provizii de apă pentru perioada anunţată”, precizează reprezentanții Aquacaraș.

La reluarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zonele menţionate. Nu se recomandă folosirea apei în scopuri potabile până la limpezirea ei completă. Dacă situaţia persistă utilizatorii pot apela SC Aquacaraş SA – Exploatarea Bocşa la tel. 0255/52.50.34.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei