Încă o înfrățire pentru Reșița? Primarul Stepanescu poartă discuții cu o delegație din Polonia!

modelmic

Municipiul Reșița ar putea avea pe viitor un nou frate, primarul Mihai Stepanescu purtând în aceste zile discuții cu o delegație dintr-un oraș din Polonia. Dacă aceste tratative se vor finaliza cu succes, orașul polonez se va alătura localităților din Franța, Italia, Serbia, Lituania cu care adminitrația locală din Reșița a semnat deja acorduri de colaborare sau înfrățire. 

Suntem gazdele unei delegații conduse de primarul orașului Piotrków Trybunalski, din centrul Poloniei,  un oraș similar Reșiței, dar un oraș mai dezvoltat decât Reșița, pentru că este mult mai vechi, are aproape 1.000 de ani de existență, un oraș la marginea căruia sunt 2 autostrăzi, un oraș cultural, istoric în primul rând, și un oraș dezvoltat și ca urmare a atragerii de bani europeni, de la care avem de învățat”, a precizat primarul Mihai Stepanescu.

Primarul a mai adăugat că încheierea de astfel de tratate de colaborare și înfrățire reprezintă o posibilitate în plus de relaționare și dezvoltare pentru orașul Reșița. Conform lui Stepanescu, Reșița ar putea colabora cu orașul din Polonia în domeniul economic, prin punerea în legătură a Camerelor din Comerț din cele două localități, în domeniul sportiv, precum și în cel turistic.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei