Haos pe șoselele județului: aproape 400 de șoferi sancționați în weekend!

amenzi soferi

Minivacanța de la sfârșitul săptămânii trecute i-a pus în gardă pe oamenii legii, spre ghinionul celor care ignoră regulile de circulație și îi pun în pericol pe ceilalți participanți la trafic.

 

390 de șoferi indisciplinați au fost trași pe dreapta de polițiștii de la rutieră, prezenți pe drumurile județului în perioada 15 – 17 august, într-o acțiune preventivă. Cei mai mulți dintre conducătorii auto amendați au călcat prea tare pedala de accelerație și, în timp ce unii sunt buni de plată, alții vor fi pentru o vreme pietoni. „Din totalul celor de la regimul circulaţiei, trei au fost pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, 259 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 10 pentru depăşiri neregulamentare, două pentru neacordare de trecere pietonilor şi 116 pentru alte abateri”, a precizat Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

În cadrul acţiunilor desfășurate au fost reţinute 16 permise de conducere şi retrase trei certificate de înmatriculare.

Nici cărășenii are s-au manifestat zgomotos nu au fost iertați. „La Legea nr.61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, poliţiştii au aplicat 48 de amenzi”, a mai spus Ancuța Cărbunaru.

 

Diana RADU

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei