Grindeanu, despre modul în care a fost gestionată deschiderea noului an școlar! „Am doi copii și îmi este frică de ce se va întâmpla”

modelmic

Incompetent și corupt, așa a caracterizat Guvernul Orban, fostul premier al României, Sorin Grindeanu, în cadrul unei conferințe de presă susținută vineri la Reșița. Prim-vicepreședintele Partidului Social Democrat a vorbit despre lipsa de implicare a guvernanților în deschiderea în condiții cât mai sigure a anului școlar 2020-2021 având în vedere pandemia de coronavirus, amintind de lipsa măștilor și a tabletelor, precum și de faptul că profesorii nu au fost testați.

Nu am văzut niciodată după revoluție un guvern mai incompetent și mai corupt decât Guvernul Orban. Corupt nu o spune Sorin Grindeanu, o spune Curtea de Conturi. În ceea ce privește incompetența? Vă dau un exemplu: deschiderea noului an școlar, faptul că în acest moment nu avem măști, nu avem tablete, profesorii nu au fost testați și, un lucru esențial, toată greutatea acestui proces de deschidere a anului școlar a picat pe umerii autorităților locale, iar dânșii cu resursele limitate, fără niciun fel de ajutor mai ales dacă cumva nu sunt primari PNL, încearcă cumva să suplinească această incompetență a guvernului.

Este un lucru pe care o să îl vedem cu toții. Am doi copii și îmi este frică de ce se va întâmpla în zilele următoare și modul în care se va desfășura tot acest proces educațional. Sigur, toți avem o responsabilitate, pentru că este o responsabilitate să îți trimiți copiii la școală, dar ne lovim de iresponsabilitatea lui Iohannis și a lui Orban față de modul în care au gestionat acest început de an școlar. Tratează totul cu ușurință, în condițiile în care sunt milioane de români implicați în acest proces, elevi, studenți, profesori, părinți sau bunici”, a afirmat Sorin Grindeanu.

Prim-vicepreședintele PSD s-a aflat într-o vizită în municipiul Reșița alături de președintele PRO România, Victor Ponta, cei doi foști premieri dorind să își arate sprijinul pentru candidații comuni ai alianței PSD-PRO România la președinția Consiliului Județean Caraș-Severin și la Primăria municipiului Reșița, Silviu Hurduzeu și Ionuț Chisăliță.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei