Grav accident de circulație produs aseară la Moldova Nouă, din fericire fără victime

a

Accidentul, produs aseară în jurul orei 21:00, a avut loc la Moldova Nouă și a constat în ciocnirea dintre un autoturism și un tractor. Au intervenit de urgență un echipaj de pompieri cu o autospeciala de stingere din cadrul Secției de Pompieri Moldova Nouă și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

aa

În autoturism se aflau 2 persoane, din care una cu răni ușoare, în stare conștiență, a fost preluată de ambulanță și transportată la spital. Cea de-a doua persoana din autoturism având doar zgârieturi pe suprafața corpului, a refuzat să fie transportată la spital.

aaa

Conducătorul tractorului a refuzat acordarea de îngrijiri medicale și  transportarea la spital. Alte victime nu au fost înregistrate. În urma impactului, tractorul a fost aruncat câțiva zeci de metri în câmp. La locului accidentului a ajuns și un echipaj al Inspectoratului Județean de Poliție, pentru cercetarea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei