„#gătimpentruunzâmbet, o campanie prin care am reușit împreună“

1

45 de zile s-au scurs de când la Moldova Nouă a început o campanie umanitară, de întrajutorare. Am relatat pe larg despre aceasta la acel moment. Acum, Alin Torma, manager Auto Alex, consemnează din nou această inițiativă lăudabilă, de a asigura o masă caldă persoanelor aflate în nevoi, dar solicită de asemenea ca și alți oameni cu suflet mare să se alăture acestei acțiuni:

„În urmă cu o lună jumate, la Alex – Sală de evenimente Moldova Nouă am demarat campania #gătimpentruunzâmbet, o campanie prin care am reușit, împreună cu multi dintre voi, sa livram câteva mii de meniuri către cei care au nevoie să primească o masa calda pe zi. Ceea ce pentru multi dintre noi înseamnă puțin, pentru alții înseamnă ‘totul’. Sunt fericit ca am reușit să aducem un zâmbet pe fețele multor cetățeni greu încercați în aceasta perioada dificilă prin care trecem toți.

2

Vreau sa mulțumesc încă o data tuturor bisericilor ortodoxe, catolice, baptiste și penticostale, cat și celor care păstoresc aceste așezăminte, pentru ajutorul dat în identificarea și distribuirea meniurilor către persoanele nevoiașe și vulnerabile. Un mare MULȚUMESC merge și către toți angajații de la #SalaAlex care au venit în aceasta perioada ca și voluntari și și-au rupt din timpul personal pentru a găti mâncare celor nevoiași.

MULȚUMESC tuturor celor care ne-au sprijinit în aceasta perioada prin donații în bani și în produse. Mulți au vrut sa fie anonimi și au fost doar fericiți ca pot ajuta. Cu riscul de a-i supară pe o parte din ei, o sa le spun numele pentru că eu cred că BINELE NU poate fi făcut în liniște și tăcere. Astfel aceste exemple nu pot fi urmate și de alții. Din păcate sunt foarte multi oameni în acest oraș care ar fi putut ajuta, dar au preferat să-și vadă doar de binele lor personal sau al firmei lor și mai puțin pentru a arata compasiune și înțelegere față de cei nevoiași.

3

MULȚUMESC bunilor mei prieteni Paul Pîrvan și Dan Mîndruț (firma #MJProject) care au ajutat cu o suma considerabila aceasta campanie. Paul nu a uitat ca este din #Moldova Noua și ne-a arătat ca sufletul lui este alături de noi. MULȚUMESC celebrului bucătar Marian Popovici care, chiar dacă nu este din aceasta localitate, s-a alăturat acestei campanii și a donat o sumă frumoasa de bani.

MULȚUMESC lui Daniel Burtescu care, deși este plecat cu familia de câțiva ani din țară, a donat de mai multe ori sume frumoase pentru aceasta campanie. MULȚUMESC Dan TitirigaGabor RoxanaVeronica Sima Stroia, Ramona Soroceanu, Ghena Florin, Violeta PaniciElena LuciaDraga PopaMariana CorcodelNelu Damian, Szentes Emilia, Mircea Donici si Anamaria Bîrcu, Apostolovici Alexandra, Martinovici Alin Ionut.

4

MULȚUMESC, Dorin Andreica, partenerul nostru din Timișoara (Softnet Consulting) care ne-a ajutat cu donații în alimente. MULȚUMESC, Almajan Teodor Remus si Cristina Almajan (#DepozituldeTermopane) pentru ca mereu sunteți alături de noi și de comunitate, în orice campanie. Toți acești oameni și sper sa nu fi uitat pe cineva și-au rupt din bugetul propriu și ne-au ajutat fie cu produse, fie cu diverse sume de bani.

FII CA ACEȘTI OAMENI, FII OM CÂND POȚI, AJUTA, IMPLICA-TE!

Sunt mândru de toți angajații de la Sala Alex, cat și de acești minunați oameni care au ajutat pe alții fără nici un fel de interes.

Datorita lor vom continua aceasta campanie pana la sfârșitul lunii Mai și poate reușim sa continuam și în luna Iunie.

Orice ajutor contează!

Va rog pe toți cei care puteți sa va implicați, indiferent dacă ajutorul este material, în produse sau chiar printr-o simpla distribuire a acestei campanii.

Puteți face donații în contul Parohiei „Adormirea Maicii Domnului”:
IBAN: RO05RNCB0104022485880001
Detalii transfer: DONAȚIE CAMPANIE “GĂTIM PENTRU UN ZÂMBET”

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei