Fuziunea dintre USR și Plus aduce nume noi în conducerea organizației Reșița

 

usr

În organizația locală Reșița, fuziunea USR PLUS s-a concretizat în 23 iunie 2021 prin alegerea noilor structuri de conducere și control ale filialei. La aceste alegeri a participat un număr semnificativ de membri ai filialei proveniți din USR și PLUS Reșița (231), membri care și-au ales prin vot secret, pe buletine de vot, noua structură care va conduce filiala pentru următorii trei ani.

Filiala reșițeană a acestei formațiuni politice va fi condusă de către Cocar Dragan Lucian, ales președinte de către majoritatea celor prezenți. În echipa lui au fost incluși: Suflea Dana, Teodorescu Dorina, Korcsek Daniel, Gherman Nicoleta, Miclosină Dorian, Sinculeț Teodora, Rusu Ioan, Bosioc Sorin, Gîrbovan Bogdan și Pinoșanu Aurel.

Lucian Dragan Cocar este reșițean, absolvent al specializării Relații Economice Internaționale din cadrul Universității de Vest din Timișoara și din 2007 lucrează pentru Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, ocupându-se de activitatea fondului în județele Timiș, Arad și Caraș-Severin.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Slalom printre cretini

    Clar, sunt neomarxiștii la putere,pupilele lui Clothildè Armand, vai de noi poate ajungem și noi ca sectorul 1 Bucărești ,cu șobolanii și căpușele la butoane. Am pus-o cu fetițele astea cu barbă!

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei