Explozie în seara de Crăciun! O femeie din Oravița, transportată de urgență la spital!

Explozie la Oravita

Crăciun teribil pentru o familie din Oravița! O femeie a fost transportată de urgență la Spitalul Județean din Reșița, după ce o butelie a explodat în imobilul în care locuia aceasta. Explozia nu a fost urmată de incendiu, dar femeia a suferit arsuri de gradul doi și trei.

Apelul la 112 a sosit în jurul orei 18:45, pompierii militari din cadrul Secției de Pompieri Oravița, fiind solicitați să intervină de urgența la explozia unei butelii de gaz la o locuință particulară în orașul Oravița, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Semenic al județului Caraș-Severin:

Proprietara apartamentului a suferit arsuri de gradul II /III, fiind transportată de membrii familiei la Spitalul Orășenesc din Oravița și ulterior cu o ambulanță SAJ la  UPU Reșița a Spitalului Județean de Urgență din Reșița.

Butelie Explozie

Pompierii au asigurat luarea tuturor măsurilor PSI și ventilarea locuinței. În urma exploziei, au fost afectate două încăperi, fațada imobilului și o parte din acoperiș. La fața locului, s-a deplasat și un echipaj al IPJ Caraș-Severin”.

Conform primelor verificări, explozia ar fi fost cauzată de scăpări gaze la butelie, punerea în funcțiune și conectarea acesteia făcându-se în mod defectuos, fără respectarea normelor specifice în astfel de cazuri.

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei