Exercițiu de satiră? City managerul din Zorlențu Mare a donat 1000 de euro pentru gropile de pe DJ 587!

 City managerul

Duminică, 19 martie 2017, primarul din Zorlențu Mare, Martin Cornea a convocat la căminul cultural din comună o adunare generală în care și-a prezentat realizările de la momentul alegerilor și până în prezent. Între altele, Cornea a dorit să lămurească și situația lucrărilor de plombare“ a gropilor de pe Drumul Județean 587, execuție la care ar fi fost implicați și angajați ai Serviciului de Asistență Socială din primărie.

 

„Zgură în ochii proștilor“ – reclamă liberalii din Zorlențu Mare

Primarul a declarat că materialul utilizat pentru astuparea fisurilor din asfalt pe tronsonul de drum care leagă localitățile Brebu – Zorlențu Mare – Dezești ar fi reprezentat o donație în valoare de 1000 de euro a proaspătului city-manager angajat în luna decembrie, Cristian Ișfan, pe numele său. Despre Ișfan se spune că ar fi fost principalul sponsor al campaniei electorale a candidatului la funcția de primar, Martin Cornea, din mai – iunie 2016.

Liberalii susțin că despre această donație nu erau înștiințați nici viceprimarul comunei, Nicolae Magheți, nici consilierii liberali, la ora anunțului făcut duminică în premieră de edilul comunei.

Consilierii locali aleși ai PNL-ului se întreabă, în ce bază s-a făcut această donație și de ce informarea cetățenilor s-a făcut abia după ce aceștia s-au sesizat asupra situației create?

 

Primarul Cornea, impasibil la acuzațiile liberalilor

Reper 24 l-a contactat pe primarul comunei Zorlențu Mare, cel care a declarat că a convocat ședința pentru ca cetățenii să fie la curent cu activitatea domniei sale. Primarul a afirmat că în cazul lucrărilor prin care au fost astupate gropile de pe DJ 587, a fost donată suma de 1000 de euro de către city managerul Cristian Ișfan,  care trebuie spus că nu este altceva decât creația aceluiași primar. De asemenea, Martin Cornea declară că pentru materialele achiziționate există avize și factură.

„A fost un exercițiu de satiră, am vrut să văd până unde merge răutatea opozanților mei“, a fost remarca primarului din Zorlențu Mare, Martin Cornea.

De cealaltă parte, consilierul liberal Marius Ișfan se întreabă retoric, dacă este posibil ca această donație să reprezinte un favor al city-managerului pentru actualul post ocupat de acesta în cadrul primăriei?  Un lucru e cert, în speța „zgură în gropile de pe DJ 587“, primarul și city-managerul s-au jucat cu focul, s-au bâlbâit nefiresc, iar explicațiile pentru publicul care „înghite tot ce zboară“ pot fi verosimile. Noi însă vom reveni săptămâna viitoare cu alte amănunte și noutăți despre activitatea administrației din Zorlențu Mare.

 

Sergiu TABAN

 

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. marian

    Dar Isfan liberalul nu a facut nimic pentru acel drum.Nu a pus nici macar o piatra in gropile acelea,insa drumurile pe care circula el pana la domeniul cu antena si altele sunt autostrazi.Iar despre D.F si sotia lui marea economista ar trebui sa faceti si voi ce i-au facut tiganii de la Spania legat de masina !!!rusine nesimtitilor si analfabetilor

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei