EXCLUSIV. Luminița Jivan își exprimă votul la vedere! Pro GRINDEANU!

luminita-jivan-sorin-grindeanu

Mai sunt câteva zeci de minute până la votul moțiunii de cenzură depusă de PSD împotriva PSD-ului. Deși toți parlamentarii PSD de Caraș-Severin au fost acuzați că vor vota pentru moțiune, se pare că lucrurile nu stau tocmai așa. Luminița Jivan, deputat PSD cărăsean, ne-a declarat, în exclusivitate, că va vota la vedere, împotriva moțiunii de cenzură.

Parlamentarii PSD de Caraș-Severin nu vor vota moțiunea de cenzură împotriva propriului guvern.  Organizația județeană a social democraților, condusă de deputatul Ion Mocioalcă, le-a cerut parlamentarilor săi să nu voteze împotriva propriului guvern și să mai dea o șansă guvernului Grindeanu.

Organizația județeană ne-a cerut să nu votăm împotriva propriului Guvern. Nu dorim să intrăm într-un război fratricid. Guvernul Grindeanu a avut o prestație foarte bună în cele aproape șase luni de guvernare și considerăm că nu se poate face o evaluare într-un timp atât de scurt. E ca și cum le-am cere primarilor noștri, după șase luni, să demisioneze din funcție. E un timp foarte scurt pentru a face o evaluare. În plus, premierul Sorin Grindeanu este bănățean de-al nostru și nu putem să-i întoarcem spatele datorită unor interese. Pe cale de consecință, toți parlamentarii PSD vom vota împotriva moțiunii de cenzură. Eu mă gândesc să votez la vedere!”, a declarat, în exclusivitate, pentru Reper24, deputatul social democrat, Luminița Jivan.

Rămâne de văzut care va fi rezultatul votului moțiunii de cenzură depusă de PSD împotriva propriului guvern.

UPDATE: ora 12.30

Parlamentarii PSD de Caraș-Severin se vor abține de la votul moțiunii de cenzură

Parlamentarii social democrați din Caraș-Severin nu vor fi prezenți în sală la votul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu, conform unei decizii de ultim moment a Organizației PSD Caraș-Severin.

 

John GAVRILESCU

Distribuie pe:

Stiri similare

5 Comentarii

  1. George

    Cum să faceti asa ceva?! M-am uitat cu putin timp in urma la articolul asta (in niciun caz inainte de ora 12.30) si nu era niciun UPDATE! Ati asteptat sa vedeti cum se voteaza si apoi ati facut UPDATE cum ca voi stiti asta din alte surse! Penibil!

  2. George

    Daca aveam ceasul setat dupa ora Serbiei, s-ar fi potrivit cu minciuna voastra. Ati pierdut un cititor pentru atitudinea asta. Poate putin mai mult respect pentru cei ramasi n-ar strica. Mintiti-va singuri in continuare!

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei