„Eu sper ca cetățenii să se conformeze și să devenim curați”, este marea dorință a primarului Măceșanu!

2

Deși la început de drum în administrația locală, primarul comunei Ticvaniu Mare, Ciprian Măceșanu și-a implementat strategii atât în privința alocării banilor de la bugetul local către nevoile urgente ale comunității, cât și în ceea ce ține de aspectul comunei.

„Încercăm să ne facem bugetul de așa natură încât să putem să ne acoperim tot ce ne-am propus să cheltuim anul acesta. Avem o strategie prin care să reușim să cosmetizăm puțin fața localității. Încet, încet ne punem în mișcare.

Eu vin cu idei noi, cu implicarea benevolă a omului, că până la urmă dacă facem front comun, toți punem mâna și ne facem curat în jurul casei, automat e un sprijin din punctul de vedere ca primar, vom sprijini comunitatea ca toate străzile să redevină curate. Primii pași sunt mărunți!”, a declarat edilul din Ticvaniu Mare.

Din discuțiile purtate cu primarul Măceșanu se evidențiază că acesta pune mare accent pe aspectul îngrijit și curățenia din localități, fie că este vorba de centrul de comună, Ticvaniu Mare, sau de cele trei localități mai mici: Ticvaniu Mic, Cârnecea, Secășeni.

„Colaborez foarte bine și cu societatea din Mehedinți care ne ridică deșeurile. Nu vreau să trec la sancțiuni, ci am încercat să creez confort. Am dat fiecărei gospodării câte un tomberon ca să-l scoată în momentul în care societatea vine să-l ridice. Le-am făcut instructajul în momentul predării pubelelor. Prin bunăvoința și la inițiativa mea, societatea mi-a pus la dispoziție tomberoanele respective.

În cele trei localități mai mici am pus pentru gunoiul selectiv câte două spații îngrădite, cu tomberoane pentru colectarea deșeurilor de plastic, sticlă și carton. Așadar, au și pârghia asta să-și arunce deșeurile separat, selectiv, au și partea cealaltă, să-și arunce gunoiul personal. Dacă încep să arunce pe spațiile publice, atunci trecem la sancțiuni. Eu sper ca cetățenii să se conformeze și să devenim curați prin comportamentul nostru”, a mai afirmat primarul comunei Ticvaniu Mare, Ciprian Măceșanu.

 

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. zero

    “Eu sper ca cetățenii să se conformeze și să devenim curați …”

    Nu se mai scrie cu “k”?

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei