„Este posibil să îl facem”, anunță primarul Popa despre Custom 2021

custom

După ce anul trecut au fost anulate toate manifestările de amploare de la Reșița, începând de la festivalul Custom și Zilele Reșiței până la tradiționalul Târg de Crăciun, administrația locală reșițeană speră ca anul acesta situația epidemiologică să permită derularea unor activități cu caracter festiv. Chiar dacă la scară puțin redusă față de anii trecuți. Cu atât mai mult cu cât în 2021 Reșița sărbătorește 250 de ani de foc nestins.

Pentru moment, nimic nu este încă bătut în cuie, totul depinzând de evoluția pandemiei, dar primarul Ioan Popa nu exclude ca Poiana Golului să vibreze din nou pe ritmuri rock în această vară. „Custom este posibil să îl facem, dar poate doar cu 500 de spectatori, sau cu 1.000 de spectatori, atât cât ne va permite legislația la vremea respectivă”, a explicat edilul în cadrul unei emisiuni live la Reper 24.

Primarul reșițean a ținut însă să precizeze că aniversarea a 250 de ani de foc nestins la Reșița nu va trece neobservată, în ciuda pandemiei.

Este un an extrem de important pentru comunitatea noastră și în acest sens am făcut un calendar de activități care are două puncte forte: unul în săptămâna dintre Sf Petru și Pavel și 3 iulie, când aniversăm practic pornirea primelor două furnale și mai avem un pic sau în vârf în partea sărbătorilor de iarnă.

Având în vedere pandemia, am fost destul de rezervați în a face evenimente de foarte mare anvergură, cu foarte mult public, și am decis împreună cu colegii mei de la comunicare să fragmentăm în mai multe evenimente mărunte și să o întindem pe o perioadă mai lungă de timp, astfel încât să nu punem în pericol starea în care suntem astăzi, pentru că iată, mulțumită lui Dumnezeu, Reșița stă totuși bine față de alte aglomerări urbani din România”, a mai precizat primarul Ioan Popa.

 

Citește și Festival de flori, de voie bună și de lumină în centrul Reșiței!

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei