Emanuel Dănilă a demisionat din fruntea Primăriei orașului Bocșa

 

danila

De câteva zile circulă un zvon, potrivit căruia Emanuel Dănilă, primarul orașului Bocșa ar vrea să demisioneze. Unii spun că din motive de sănătate, alții recunosc faptul că pălăria de primar (că tot îi place domniei sale să poarte pălărie) ar fi prea mare. De câteva săptămâni, pe rețelele de socializare, i se cere demisia. Motive ar fi destule: colectarea gunoiului menajer, mizeria din oraș, stoparea proiectelor, lipsa unei coeziuni în comunicarea cu subordonații, incapacitatea de a face față stresului și nenumăratelor probleme ce stau în fața unui edil.

La începutul acestei săptămâni am reușit (după zeci de încercări), să stau de vorbă cu domnia sa. A dezmințit categoric acest zvon. În momentul în care i-am spus că am această informație din interiorul organizației județene a PNL, a recunoscut că ar fi fost o discuție, dar categoric nu va demisiona. Au trecut doar 3 zile de atunci și de ieri nimeni din Primăria Bocșa nu mai răspunde la telefon pentru a confirma sau infirma această situație. După îndelungi insistențe (de parcă acest lucru ar putea fi un secret) am primit confirmarea: Emanuel Dănilă a demisionat.

Se pare că în politică și pentru o demisie este nevoie de aprobarea partidului. Am înțeles că e nevoie de susținerea partidului pentru a candida, dar nu știam că trebuie dată undă verde pentru o demisie, indiferent  de motivul acesteia. Încă de la prima oră a dimineții am încercat să obțin confirmarea acestei informații, conform căreia primarul orașului Bocșa, Emanuel Dănilă ar fi demisionat, după doar 6 luni de mandat. Din păcate nimeni din Primărie nu mai răspunde la telefon; nici primarul (fost sau actual) nici viceprimarul.

În acest caz, conform legii, atribuțiile fostului primar Emanuel Dănilă vor fi preluate de actualul viceprimar Cătălin Tatu, iar Prefectura Caraș-Severin trebuie să ia act de demisie, iar în termen de 90 de zile, Guvernul trebuie să organizeze alegeri anticipate pentru funcția de primar al orașului Bocșa.

 

Dan AGACHE

 

Distribuie pe:

Stiri similare

5 Comentarii

  1. Peneleu

    Există si oameni are isi dau seama că nu au ce căuta in PNL. Sigur nu a fost susținut de conducerea PNL cs , de seful județului, camionagiul cu elicopter si fiind cu BUN SIMT, realizand că nu isi poate duce la îndeplinire promosiunile facut oamenilor a renunțat. Nu il cunosc dar merită TOT RESPECTUL. Să fie sănătos si fericit

  2. Grigorieeleonora1957@gmail.com

    Nu toți pot face față acestui hățiş de mizerii.Trebuie să fii un animal politic puternic şi nesimțit! Are bun simț şi nu trebuie să-şi distrugă sănătatea.

  3. Gogu

    Manu întotdeauna a avut bun simt !! Ceea ce le lipsește cu desăvârșire politicienilor de oriunde ar fi ei ! Bravo Manu !

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei