Elicopterul omului de afaceri Romeo Dunca, grav avariat!

Avariatelicopter

Elicopterul tip Eurocopter AS 350 B3, proprietate a omului de afaceri Romeo Dunca, a suferit avarii importante în urma unei neglijențe a pilotului. Aceasta a constat în faptul că după momentul aterizării lui Dunca în imediata apropiere a proprietății lui de pe Muntele Mic, aparatul de zbor a rămas pornit și nesupravegheat, omul de afaceri deplasându-se până la portbagajul autoturismului său. Chiar în acele momente, o rafală de vânt a făcut ca elicopterul, în valoare de două milioane de euro, la prețul său de achiziție, să fie efectiv răsturnat pe o parte.

Este practic sacrificiul Anei din legenda Meșterului Manole“, a glumit cu amărăciune Romeo Dunca în dialogul cu Reper24, antreprenorul făcând trimitere la cabana ridicată cu eforturi pe platoul de pe Muntele Mic, în apropiere de municipiul Caransebeș.

În anul 2013 cunoscutul transportator Dunca Expediţii, controlat de familia Dunca, își exprima intenția să vândă ultimul elicopter pe care îl are în proprietate, la un preţ de cel puţin 1 milion de euro, banii urmând să fie folosiţi pentru reducerea unei datorii bancare la acea vreme.

Reeşalonarea urma să fie realizată în două etape, prima vizând diminuarea unor rate, iar a doua pe cele din ultimele trei luni din 2013, condiţionată însă de vânzarea unui elicopter tip Eurocopter AS 350 B3 până la 15 octombrie, la preţul minim de 1 milion de euro.

Din fericire, în urma acestui incident, nu au existat victime iar Romeo Dunca recunoaște: „A fost o clipă de neglijență pe care mi-o asum. În cabină nu mai era nimeni iar la manete am fost eu, deci nu altcineva așa cum se speculase. Pagubele materiale la aparatul de zbor sunt însemnate“.

Foto:  duncaexpeditii.ro

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

  1. Pingback: Un CELEBRU MILIONAR român, IMPLICAT într-un accident cu ELICOPTERUL – ȘTIRI ZILNIC

  2. Pingback: Afaceristul Romeo Dunca a văzut moartea cu ochii

  3. Pingback: Afaceristul Romeo Dunca, la un pas de moarte

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei