Elevii din Caraș-Severin pot participa la meditațiile gratuite organizate de Universitatea Politehnica Timișoara

ore

În fiecare an, Universitatea Politehnica Timișoara vine în sprijinul elevilor de liceu, oferindu-le acestora cursuri gratuite de pregătire la matematică, utile atât pentru cei care doresc să urmeze una dintre facultățile instituției, cât și pentru pregătirea examenului de bacalaureat. Chiar dacă sunt adresate în special potențialilor săi studenți, indiferent de facultatea pentru care optează și independent de forma admiterii (concurs cu probe de verificare sau concurs de dosare), participanților la cursuri nu li se solicită nici un fel de angajament faţă de UPT.

Pandemia de COVID-19 a făcut ca sesiunile de meditații să nu se mai desfășoare față în față, ci în mediul online. Tot răul spre bine pentru că în acest fel au acces la cursurile de pregătire și elevii din alte județe, spun reprezentanții universității timișene.

Ultimele sesiuni de admitere au arătat că există interes din partea elevilor din județul Caras-Severin pentru Universitatea Politehnica Timișoara, așa că îi așteptăm să își consolideze cunoștințele.

Lecțiile de matematică sunt organizate până în 5 iunie 2021, în fiecare sâmbătă, începând cu ora 10:00, online pe Zoom și live pe pagina oficială de Facebook a Universității Politehnica Timișoara.

Ești elev și te pregătești de bacalaureat și admitere la facultate? Suntem alături de tine cu lecții de matematică pe care le organizăm în fiecare sâmbătă, începând cu ora 10:00, în perioada 27 februarie – 5 iunie 2021, online pe Zoom și LIVE pe pagina oficială a Universității Politehnica Timișoara.
Pentru înscriere te invităm să folosești acest formular:
Lecțiile vor putea fi urmărite online pe pagina de Facebook a Universității Politehnica Timișoara, la adresa: https://www.facebook.com/UPTimisoara”.

 154083266_10160076751451789_2147331441890389581_o
Lorena POENARU
Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei