Edilul din Bozovici apără PSD-ul de critici! „Ne numesc COMUNIȘTI pentru că o parte a votanților sunt pensionari”

modelmic+editorial

Adrian Stoicu, primarul comunei Bozovici, critică dur anticampania la adresa PSD dusă de concurență, aceeași concurență pe care edilul din Valea Almăjului o etichetează cu sintagma de „sistem mafiot”.

Acesta susține că apropierea alegerilor a declanșat deja tot felul de vorbe din partea partidelor concurente, la adresa social-democraților, aceștia din urmă fiind catalogați, după modul în care fac politică și după idealurile pe care le au, ca fiind comuniști.

„Cum se apropie alegerile,începe propaganda sistemului mafiot sa ne eticheteaza drept comuniști! NE NUMESC COMUNIȘTI pentru că o parte a votanților PSD sunt pensionari. Pentru slugile bolnave e greșit sa ajuți bătrânii, ba mai mult, din cauza lor nu merge statul bine, din cauza lor nu au tinerii bani și locuri de muncă. Bătrânii aceia sunt bunicii și părinții noștri, români care au muncit pentru acest stat.

NE NUMESC COMUNIȘTI pentru că, deși suntem mulți tineri, părinții noștri au trăit în regimul comunist, noi ca tineri nu avem dreptul la gândire proprie în afara cazurilor în care suntem slugile corporațiilor străine și masa de manevră pentru interesul lor personal, interes de pe urma căruia statul și cetățenii lui nu au de câștigat!

SUNTEM NUMIȚI COMUNIȘTI dacă muncim la stat pentru că ei au voie, noi nu, așa-i? Dacă muncim la privat, iar nu e bine, pentru că muncim în defavoarea statului, în timp ce ei … au voie !

NE NUMESC COMUNIȘTI pentru ca încercăm să reinviem patriotismul, să ne ajutăm aproapele, aproape din care facem parte toate clasele enumerate mai sus.
Eu aș spune că ei, prin COMUNISM, înțeleg faptul de a fi UMAN și e trist că ne blamează pentru asta”,
susține primarul din Bozovici într-o postare pe pagina sa de Facebook.

 

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

 1. comisaru

  Are dreptate Adi, cel puțin in ceea ce îl priveste pe el! Din păcate unii din colegii lui de partid sunt cat se poate de comunisti..nu in sensul uman,in sensul stalinist al cuvântului.

 2. Luci

  Eu cred ca suntetii numiti “communisti” pentru urmatoarele lucruri:

  – Ati confiscate Revolutia din 89 si ati inabusit manifestatii din ’90 impiedicand astfel o schimbare reala a sistemului de dinainte de ‘90
  – Intrupati expresia tipica a celui insetat de putere care nu se da nici mort la o parte
  – Sunteti croiti pe critica Occidentului si aproape la orice vine de acolo
  – Sunteti adeptii sloganului “Nu ne vindem tara” dar de fapt ati vandut-o de la unul la altul pe preturi de rahat pana ati saracit-o de tot
  – Faceti mereu apel la sentimental nationalist si inevitabil sunteti pusi pe perena incitare a unora impotriva altora
  – Sunteti anti-reformisti
  – Preferati “descurcareala” in locul competentei
  – Sunteti cu pomenile de la infiintare
  – Nu ati facut un “proces” real de rupere de ceea ce insemnat psd sau FN la inceputul anilor 90
  – Aveti un discurs victimizator atunci cand instantele de judecata va condamna. Nu de multi l criticati pe Basescu ca va baga in puscarie,, acum il criticati pe Iohannis, dar niciodata nu recunoasteti “Da domle am gresit, am furat!”

  Cam astea sunt, la prima lectura, domnule primar, in conceptia mea, repet, fara sa reflectez prea mult, cateva dintre motivele pentru care lumea zice de PSD ca este un partid de “comunisti”.
  Sper ca v-am luminat putin.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei