(E) PSD propune Pactul pentru Sănătate – un proiect care salvează vieți

 

ps

Silviu Hurduzeu, candidatul propus de PSD Caraș-Severin pentru Camera Deputaților, vorbește despre un proiect care salvează vieți în această perioadă de pandemie și care este menit să aducă soluții viabile pentru ca românii să treacă cu bine peste această situație.

Valul doi al pandemiei a lovit mult mai crâncen ca prima dată. Deși au avut opt luni pentru a pune la punct sistemele necesare, liberalii au dat greș. Erorile guvernului PNL costă vieți.

În acest context, Partidul Social Democrat a propus „Pactul pentru Sănătate”, un proiect ce trebuie acceptat de întreaga clasă politică și care garantează românilor că, indiferent cine va fi la conducerea țării, sănătatea va fi prioritatea absolută.

La peste 10.000 de noi infectări zilnice și peste 100 de morți, devine evident că guvernul Orban este incapabil să gestioneze lucrurile și că este nevoie de o schimbare urgentă.

Acest proiect nu este unul politicianist, el include toate partide și aduce soluții viabile pentru ca România să treacă cu bine peste această criză medicală”, a declarat Silviu Hurduzeu, candidatul PSD pentru Camera Deputaților.

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

 1. Doru

  Desigur.
  ” Pactul… garantează românilor că prioritatea va fi sănătatea”!
  PSD este campion la promisiuni, pacte și priorități. Toate, pe hârtie. Unde sunt, dnule viitor fost deputat, cele opt spitale regionale promise acum patru ani și reiterate, în fiecare an?! Unde sunt investițiile minime, în sănătatea din Caraș Severin?! Au ajuns cei de la Spitalul județean Reșița sa pună o centrală termică pe lemne pentru Staționarul 1, că n-au avut bani de gaz! Și alte asemenea.
  P$. A venit acum nea Romică să bage acolo o centrală termică pe gaz cu puterea de 2000 kw, muuult peste necesarul termic al spitalului. Centrală luată dintr-unul din punctele termice ale orașului. Să vezi atunci, consum! De unde bani, monșer?!

 2. X

  Hurduzeu-le! Ai taiat sporul la sectiile cu Covid din spital si te tinem minte!
  Vei vedea la urne! Sa te voteze Murgu Waldemar!

 3. Vasile

  AI FOST PRESEDINTE CJ SI NU AI FACUT NIMIC , ACUM VREI PACT PE SANATATE.
  ORI SUNTETI TAMPITI ORI ATI LUAT O RAZNA

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei