(E) „Mă rog pentru sufletul celor care au pierit“ – afirmă Marius Damian

a

Candidatul Partidului Social Democrat pentru Camera Deputaților Marius Damian, este alături de oamenii care suferă și înțelege drama familiilor îndurerate, ca urmare a incendiului produs la secția ATI a spitalului din Piatra Neamț:

Ca om care am fost primar timp de 12 ani și cu o soție care mi-a succedat la primăria aceleiași localități pe care am condus-o, mă simt profund lovit de drama petrecută la secția ATI din Piatra Neamț în care s-au stins 10 suflete sub privirile impasibile ale unei guvernări ineficiente  din care nu lipsesc nume cu vechi state de plată în sistemele politice anterioare.

Să fi primar,  înseamnă sa fi alături de fiecare om din localitatea de care te îngrijești și să faci tot ceea ce iți permite legea pentru a veni în sprijinul oricui.  Știu, de asemenea, ca odată cu schimbarea sistemului politic din urma cu trei decenii, primarul și medicul au devenit cei mai importanți oameni dintr-o societate. Nu am cunoștințe medicale dar am fost edil și atunci pot să înțeleg ceea ce se află în sufletul oamenilor care își strigă disperarea din casele lor sau cei care pot o fac direct în viata publică a societății.

Mă rog pentru sufletul celor care au pierit, mă rog pentru sănătatea medicului erou de la Piatra Neamț și îi doresc însănătoșire grabnică.

 Dumnezeu să-i odihnească în pace pe toți cei care nu mai sunt printre noi!”

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei