(E) Luminița Jivan: „Avem soluții pentru Caraş-Severin!”

modelmic+editorial

A treia pe lista PSD Caraș-Severin pentru Camera Deputaților, Luminița Jivan, vrea o relație transparentă în raport cu alegătorii. Fără secrete, candidata PSD susține că, în ciuda faptului că nu se consideră un politician excepțional, calitățile sale de administrator nu pot fi contestate.

„Am cu ce să mă prezint în faţa cărăşenilor. Chiar am. În orice localitate merg, eu pot să spun exact ce problemă are şi la ce am contribuit eu pentru rezolvarea unora dintre ele. Nu sunt un bun politician, sunt un bun administrator. Le-am spus şi colegilor din PSD că nu am experienţă politică, nu am discurs. De-a lungul anilor poate le voi avea şi pe acestea”, explică Luminița Jivan.

În ceea ce privește alegerile din 11 decembrie, candidata PSD susține că își dorește ca Partidul Social Democrat să obțină 3 locuri de deputat. Mai mult, Luminița Jivan susține că indiferent de ce turnură vor lua lucrurile la jumătatea lunii decembrie, toate interesele sale vor fi îndreptate numai spre bunăstarea și dezvoltarea județului Caraș-Severin.

„Pentru că şi în Parlament este nevoie de oameni responsabili, muncitori şi vigilenţi. Îmi doresc ca PSD Caraş-Severin să obţină trei locuri de deputat. Dacă nu ajung în Parlament, nu este problemă, continui proiectele pentru Caraş-Severin, dacă ajung tot pentru judeţ voi pleda. V-am spus şi repet: aspră sau bună, blondă sau brunetă, cu sau fără experienţă politică, eu voi lăsa ceva în urma mea. Vreau ca prin fiecare localitate în care voi ajunge să zâmbesc şi nu să mă încrunt, vreau ca viitorul judeţului să arate altfel. Aşa că îndrăznesc să îi rog pe cărăşeni să îndrăznească să creadă în ei, în mine, în PSD, în Caraş-Severin”.

 

Reper24

Distribuie pe:

Stiri similare

6 Comentarii

 1. Alegator

  Citez”nu se considera un poltician EXCEPTIONAL”,deci rezulta ca ori este aproape ,ori este deja fff. bun(politician).Dar, mai jos, blonda zice, citez”Nu sunt un politician…”,blabla.Eu zic ca deja esti..ca ceilalti, detinatori de VRAJEALA!!

 2. Gore

  Comicul de nume din comedia ” O scrisoare pierdută ” , a lui Ion Luca Caragiale, se regăsește și astăzi la ” catindați ” . Căutați în DEX numele celor care candidează:
  Mocioa(r)lcă
  Jivan
  Chisăliță
  Benga

  Vă doresc “succesuri” !

  1. Alegator

   Dle Gore,nu ne mai baga in”mocirla”,ca ne prinde “hotul”, ne face”compot” si ne ia “dracul” pe toti!Ca sa nu mai zic ca de-atata bla-bla in campanie ,fiecare am putea ramane fara”blana” sau chiar “span”!

 3. Gabi

  Cum o sa ai tu solutii gravida fiind si stand acasa cu pruncul ? Ori ai de gand sa abandonezi pruncul ca sa faci bine carasenilor ? Vezi-ti femeie de prunci si mai lasa politica pentru cei care au timp si cap sa faca ceva pentru judetul asta . Tu stii doar sa plimbi hartii !

 4. Pingback: Sunt Luminița Jivan și candidez pentru Caraș-Severin ! MERITĂ ! | Luminita Jivan

 5. Pingback: Luminița Jivan – 280 de proiecte implementate, sute de milioane de euro investite în Caraș-Severin! | Luminita Jivan

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei