(E) Ionuț Popovici: „Observ că Romeo Dunca încă este în campanie electorală. Nu se apucă de treabă, ci doar face pe procurorul”

modelmic

Observ că Romeo Dunca încă este în campanie electorală. Nu se apucă de treabă, ci doar face pe procurorul”, susține președintele PMP Caraș-Severin, Ionuț Popovici, după ce președintele Consiliului Județean Caraș-Severin a ieșit public cu o declarație în care vorbea de alianța făcută de nivel județean de Partidul Mișcarea Populară și PSD. Romeo Dunca făcea o serie de acuzații dure la adresa liderului PMP Caraș-Severin, vorbind printre altele de un „jaf din banul public”. În replică, Popovici se întreabă de ce noul lider al forului județean rămâne fixat pe trecut și face campanie electorală, în loc să se ocupe de conducerea județului.

Observ că Romeo Dunca încă este în campanie electorală. Nu se apucă de treabă, ci doar face pe procurorul. Nu știu dacă asta e strategia PNL în campania electorală de acum, dar vă spun din start că este o strategie proastă. Chiar îi ignorați pe cetățenii care vă tot spun să vă apucați odată de treabă, că nu v-au ales ca să rămâneți blocat în trecut?

În contextul în care ne aflăm, nu văd oportună bălăcăreala asta politică, dar Romeo Dunca insistă să îmi pomenească numele. Nu am văzut nicio reacție referitoare la tragedia în care 10 oameni au murit sâmbătă în spitalul din Piatra Neamț, acolo unde partidul din care și Romeo Dunca face parte și-a pus manager un patron de pompe funebre. Prin prisma corectitudinii absolute, m-aș fi așteptat ca președintele Consiliului Județean să ceară demisia celor vinovați. În 2015 un premier pleca acasă după incendiul de la Colectiv. Și nu pleca singur. Sau asta se trece cu vederea, domnule Dunca? Tot alții sunt de vină și acum?

Să rămânem tot în sistemul sanitar, cel care este la un pas de colaps în această perioadă de pandemie, în timp ce lui Romeo Dunca îi arde de campanie electorală. Domnule președinte, de ce nu ne spuneți care este situația în spitalul din Reșița? Ați fost la spital, ați ținut o conferință de presă, n-ați scos nicio vorbă despre faptul că paturile de pe ATI sunt pline. Cum stăm cu stocurile de medicamente? Cum stau medicii cu echipamentele? Aflăm din mass-media lucrurile fundamentale, în timp ce Romeo Dunca arată cu degetul spre alții, este ocupat să caute orice ca să mai păteze un pic imaginea contracandidaților PNL din alegerile parlamentare.

Cu asta se ocupă un președinte de Consiliu Județean? Când cazurile de coronavirus se înmulțesc rapid, când Caraș-Severinul este la un pas de a intra în scenariul roșu din cauza incidenței care este pe cale să depășească cifra 3, când secțiile de ATI din județ sunt pline, Romeo Dunca face campanie electorală. Bine vă șade, sunt convins că cei care v-au votat asta își doreau…”, este răspunsul transmis de Ionuț Popovici, acuzațiilor aduse de președintele Consiliului Județean Caraș-Severin.

Citește și (E) Romeo Dunca: „PMP e un partid de dreapta. Foarte adevărat! Dar nu toți cei din acest partid sunt!”

 

Redacția

 

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. ATTILA

    Așa e ,lui ăsta micu cu chelie îi lipsește boneta și costumul lui Mussolini, și atunci să îl vezi cum face spume la gură ca toți dracii și jurând pe Biblie, că el ,doar el, acest Dorel PNL-ist este un adevărat Caligula al adevăraților teroriști din toți cei 30 de ani care au distrus județul Caraș Severin și nu numai, dar e însoțit din umbră de fratele lui, Luceafărul Tăițeilor, un alt skin boy PNL, care visează tramvaiele-zombii, parcări prin teleportare etc.,și toate astea în momente de mare jale și haos în această epidemie, rușine să îți fie Dunca și PNL-istilor tăi!Bravo Comisare, atacă-l pe moftangiu!:))))))))))))))))))))))

  2. Vasile

    Ce comentarii de oameni *****. Nu vedeti ce fata de intelectual are Popovici asta ? Ce dracu chiar suntem un popor de imbecili ?

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei