(E) Ionuț Chisăliță, către tineri: „Știu că vă doriți locuri de muncă bine plătite”! PSD promite 2.500 de lei salariu de încadrare

modelmic+editorial

Programul de guvernare al PSD promite o atenție sporită asupra tinerilor și asupra motivării acestora, atât pe plan financiar, cât și social, de a rămâne în România.

Tot despre tineret vorbește și Ionuț Chisăliță, primul pe lista PSD Caraș-Severin pentru Senat, care face un apel către tinerii cărășeni, să meargă la vot în data de 11 decembrie și să voteze singurul program de guvernare care le pune nevoile pe primul loc.

„Știu că vă doriți locuri de muncă bine plătite. PSD, prin programul de guvernare, are măsuri de stimulare a firmelor private autohtone pentru a vă încadra în muncă și a vă acorda salarii mai mari. Pentru tinerii absolvenți există programul primul salariu, care presupune acordarea a 2.500 lei salariu de încadrare pentru fiecare absovlent în parte. Prentru tinerii care doresc să urmesze o școală profesională avem programe de acordare de burse sociale. Dragi tineri, vă îndemn ca împreună cu mine și a colegii mei din PSD, să dăm o șansă tinereteului să rămână în România, să dăm o șansă românilor”, explică Ionuț Chisăliță.

 

Reper24

Distribuie pe:

Stiri similare

7 Comentarii

 1. Ion Ghoerghe

  ati facut varza sistemul de salarizare din Ro, l-ati modificat in functie de cum ati visat noaptea dupa o betie…

 2. cioaca vs elodia

  la cate minciuni au auzit romanii de la revolutie incoa, ar trebuii sa fie experti la mirositul vrajelei! au dat senatorii si deputatii la asf si mai stiu eu ce institutii frecatoare de menta salarii de zeci de mii de euro, si acuma chisalita vorbeste de salarizare normala…. cand vine un candidat din asta la tine in localitate si iti spune ca el o sa faca, deja te-o mintit.

 3. Pingback: Cărăsenii votează IOAN NARCIS CHISĂLIȚĂ pentru Senatul României ! Pentru Caraș-Severin !! | Sfinxul

 4. eu

  nu se mai satura ciumatyy de minciuni…..cine va mai crede auzi salar de 2500…..ei nu sunt in stare sa dea 1500….doar minciuni…..spuneti ce ati realizat nu ce mintiti ca o sa realizati…rusine !!!!!!

 5. Radu

  Ha! Ha ! Ha! …….parca am mai auzit in 2012 ceva cu 1 milion locuri de munca !!!!
  Mintiti de ingheata apele , manipulatori ordinari !

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei