(E) Ion Mocioalcă: „Ludovic Orban ne pregătește pentru austeritate!”

mocioalca

Guvernul Orban sau guvernul Boc?”, întreabă retoric candidatul propus de stânga cărășeană pentru Senatul României, deputatul Ion Mocioalcă.

Românii joacă astăzi într-un film pe care l-au mai văzut și în perioada 2009-2012. Ludovic Orban împrumută tacticile lui Emil Boc și ne pregătește pentru austeritate, singurul program economic propus vreodată de dreapta în România.

Concedieri masive în sectorul bugetar, care au început deja, tăieri de pensii și salarii, desființări de spitale, așa va arăta anul 2021 cu PNL la guvernare.

PSD reprezintă astăzi singura alternativă viabilă la austeritatea propusă de PNL. Un vot pentru PSD este un vot pentru siguranța zilei de mâine, un vot împotriva austerității!”, afirmă deputatul PSD, Ion Mocioalcă.

 

Redacția

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Cetățeanul Trollmentat

    Noapte bună uica Ioane! Mai bine dau un vot la forumul democrat al nemților sau la partida rromilor (dacă o mai exista) decât să stric orzul pe gâște. PSD mai avea o șansă cu coana Luminița; acu după alegeri o să ajungă in underground, mai ceva decât minierii din valea Jiului. Să auzim de bine după reformă.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei