(E) Din suflet, pentru suflet de căţel! PER Caraş-Severin dă o mână de ajutor Asociaţiei „Lăbuţe prietenoase”

per

De câteva luni, inimoşii voluntari ai asociaţiei „Lăbuţe prietenoase” fac eforturi pentru a asigura o viaţă mai bună căţeilor abandonaţi, astfel încât nevinovatele patrupede să nu încurce vieţile agitate ale oamenilor, şi în special ale oamenilor care nu îi iubesc.

„Ajutaţi-ne să ajutăm!” este mesajul adresat de membrii asociaţiei tuturor celor care au suflet şi pot ajuta necuvântătoarele abandonate, mai ales acum, în prag de iarnă, iar apelul lor n-a rămas fără ecou: printre cei care s-au grăbit să dea o mână de ajutor se află şi organizaţia cărăşeană a Partidului Ecologist Român. PER Caraş-Severin a donat zeci de saci de mâncare pentru câinii aflaţi în grija asociaţiei.

Mulțumim pentru donație! Săptămâna trecută am avut plăcuta surpriză să primim 40 de saci de mâncare pentru căţeluşi, de la reprezentanții PER Caras-Severin. O promisiune concretizată în fapte! Pentru ei, doar faptele conteaza. Am vrea să vedem că și altora le pasă!“, este mesajul de mulţumire postat pe pagina de facebook a asociaţiei „Lăbuţe prietenoase”.

 

Redacția

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei