Doar 28 de locuri de muncă vacante în Caraș-Severin, dintre care jumătate la Reșița

 

modelmic

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Caraș-Severin anunță pentru această săptămână, doar 28 de locuri de muncă disponibile la nivel județean, din care 14 sunt în municipiul de pe Bârzava. Celelalte locuri vacante sunt în: Caransebeș – 10, Băile Herculane – 2 și câte unul în Bocșa și Bozovici.

Sunt căutate următoarele meserii: îngrijitor spatii verzi, lucrător comercial, frezor universal, muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor, muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptușeli zidărie, placi mozaic, faianță, gresie, parchet, conducător auto transport rutier de mărfuri, agent de vânzări, contabil-șef, electrician de întreținere și reparații, femeie de serviciu, maistru electromecanic, medic stomatolog, recuziter, secretar literar, șef serviciu, vânzător ambulant de produse nealimentare și zidar rosar-tencuitor.

Situația detaliată a locurilor de muncă vacante este disponibilă pe site-ul www.anofm.ro  la secțiunea dedicata AJOFM Caraş-Severin – Persoane fizice – Locuri de muncă, ne-a precizat Carla Goagă purtător de cuvânt al Agenției Judeţene pentru Ocuparea Forței de Muncă din Caraş-Severin.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei