(E) Alina Gorghiu, la Reșița: „Ne dorim o Românie cu o administraţie liberală”

modelmic+editorial-Recovered-Recovered

Casa de Cultură a Sindicatelor din Reșița a fost plină ochi duminică, la lansarea oficială a candidaților PNL care vor reprezenta județul la alegerile parlamentare din data de 11 decembrie.

Invitați de seamă au fost Alina Gorghiu, președintele PNL la nivel național, dar și Nicolae Robu, primarul din Timișoara, Ioan Popa, primarul Reșiței și Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea.

De asemenea, în sală s-au aflat toți primarii liberali ai localităților cărășene, dar și invitați din alte zone ale țării, precum și zeci de susținători ai Partidului Național Liberal, de toate vârstele.

Cei doi deschizători de listă, Valeria Schelean pentru Camera Deputaților și Marcel Vela, pentru Senat, și-au prezentat discursurile în ropote de aplauze.

Marcel Vela a prezentat în fața mulțimii planurile pe care le are PNL în perspectiva unei viitoare guvernări de dreapta. Acesta a vorbit despre tineri și modul în care planul liberal de guvernare îi are în prim-plan, precum și despre susținerea agriculturii, dezvoltarea unei politici energetice, stoparea migrației medicilor, sau creșterea salariilor pentru toți angajații din sistemul de sănătate.

„Am avut privilegiul ca acum şase luni să cunosc fiecare zonă din judeţ, fiecare localitate, fiecare comună, fiecare oraş, fiecare cartier din oraş, şi am realizat că acest judeţ, dincolo de faptul că este unul extraordinar, binecuvântat, este un judeţ necăjit. „Judeţul este necăjit pentru că a fost prost administrat atât de multă vreme. Îmi doresc ca împreună cu paralmentarii de Caraş-Severin să punem umărul la tot cea ce înseamnă platforma propusă de viitorul prim-ministru Dacian Cioloş, la tot ceea ce înseamnă programul de guvernare al Partidului Naţional Liberal”, a explicat Marcel Vela.

La rândul său, Valeria Schelean a transmis publicului faptul că este momentul pentru o altfel de Românie:

„Noi, Partidul Naţional Liberal, suntem singurul partid din România care am înţeles mesajul străzii. Mesajul oamenilor care au venit şi ne-au spus că vor o altfel de Românie, vor altfel de politicieni şi vor reformă”.

Președintele PNL, Alina Gorghiu: „Niciodată nu a fost mai simplu să faci o alegere politică”

„Dacian Cioloş e o alegere care înseamnă dezvoltare, înseamnă onestitate, înseamnă, cel puţin pe 2016, o creştere economică de 6 procente. Dincolo avem un PSD, care îl are prim-ministru pe nimeni altul decât marele baron de Teleorman, Liviu Dragnea, omul care a făcut din Teleorman, în ultimii 26 de ani, un pol al sărăciei. Niciodată n-a fost mai simplu să faci o alegere politică. Votezi un om onest sau votezi un condamnat? Votezi o Românie < înainte > sau votezi o Românie a stagnării?

Niciodată PNL n-a avut o listă de candidaţi mai bună, mai integră şi mai profesionistă ca acum, când are oameni a căror pregătire îi recomandă pentru a fi în Parlament. Noi propunem o altfel de paradigmă, propunem o Românie în care oamenii să se bucure de salarii mai bune nu doar în perioade de campanie electorală”.

 

Reper24

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Antonescu ioan

    Mai rau nu se poate,vine Vela cu proiecte noi! ??!Dar pana acum unde ai fost ,prajite-ar carbuni de politician,de politicieni ce trageti tara in jos, pleaca copii parintii prin strainatate la munca,nebunilor incalzirea la un apartament e 600 lei pe luna in lunile de iarna,nu va munstra constiinta ca ne tradatii? Schelean si Vela tara are un drum mai bun fara voi.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei