După ani de chinuri, se deschide în sfârșit ambulatoriul Spitalului Municipal Caransebeș

 

caransebes

Au trecut foarte mulți ani de când ambulatoriul Spitalului Municipal din Caransebeș trebuia deschis pentru binele pacienților. Piedici de tot felul, pregătiri date peste cap de un ordin sau o conducere care s-a opus, solicitări, rugăminți, promisiuni, prin toate acestea s-a trecut până la clipa cea mare: astăzi a fost inaugurat acest ambulatoriu care este în subordinea unității sanitare din Caransebeș, iar de mâine acesta va putea asigura asistență medicală pentru cetățenii municipiului și nu numai.

Prezent la această reușită, primarul municipiului Caransebeș, Felix Borcean a declarat pentru Reper 24:

„În sfârșit, după lupte seculare, deschidem primele cabinete; sunt în total 12 specialități, iar în perioada următoare se vor deschide și celelalte până la 24. Mă bucur că s-a reușit acest lucru, că am materializat în sfârșit o dorință a locuitorilor municipiului și este meritul oamenilor care au fost alături de mine, începând cu Cican și terminând cu Singh. E drept că au fost necesare și niște cheltuieli din bugetul local, că am avut și aportul muncitorilor de la SPIR, al firmelor care au lucrat pentru a beneficia de această reușită, dar cel mai important lucru este acela că în sfârșit am învins toate obstacolele și am reușit deschiderea, chiar și parțial deocamdată, a ambulatoriului Spitalului Municipal Caransebeș“.

2a

Toate cabinetele sunt utilate în funcție de specializarea care o deservesc, iar de mâine cele 12 cabinete vor fi funcționale.

Un vis devenit realitate“, a opinat și fostul manager al unității sanitare din municipiul Caransebeș, Adrian Cican, invitat la inaugurarea de astăzi. „Pot să spun că acest lucru a fost posibil datorită sprijinului total și necondiționat al primarului municipiului Caransebeș, echipei de la acea vreme, dr Singh și d-na Dana Drăgoi și nu în ultimul rând celor care au sprijinit acest proiect. Eu am fost o rotiță în acest angrenaj, sau dacă vreți, fitilul care a declanșat această procedură. E ceva ca după 18 ani să se întâmple ceva bun și în sănătate, cu atât mai mult cu cât e vorba de sistemul sanitar din municipiul Caransebeș. Ce pot să spun; mă bucur și sper la cât mai multe astfel de inaugurări și voi veni mereu cu mare drag“, a mai afirmat fostul manager al Spitalului din Caransebeș, Adrian Cican.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei