Dunca și-a cărat cu elicopterul materialele pentru reconstrucția acoperișului Consiliului Județean!

 

Dunca eliccopter

Unii spun că a fost o făcătură de a-și fabrica o imagine pozitivă în ochii alegătorilor, alții că e demn de respect pentru gestul său, alții că Dunca își permite să se plimbe prin centrul civic al Reșiței cu elicopterul „eh, na aroganță“… cert este că Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin și-a rezervat astăzi timp pentru a se gospodări singur în ceea ce înseamnă o etapă din procesul de reabilitare a acoperișului clădirii instituției pe care o conduce, acoperiș ars în urma incendiului produs în data de 18 august 2020. 

Hotărât să demonstreze că promisiunile din campania electorală 2020 nu sunt doar vorbe în vânt, Romeo Dunca și-a pus competențele de pilot de elicopter în practică și a ridicat pe acoperișul Consiliului Județean Caraș-Severin materialele de construcție, cele care nu puteau fi transportate pe scări sau în liftul instituției, președintele aflându-se chiar la manșa propriului aparat de zbor. Nu însă înainte de a pregăti temeinic operațiunea și la sol, alături de cei care s-au ocupat de prinderea încărcăturilor în chingi și mai apoi agățate în cârligul elicopterului (foto).

Dunca instructaj

O premieră, cu siguranță la nivel național, ceea ce am trăit azi și anume ca un președinte de Consiliu Județean să-și piloteze elicopterul într-o astfel de circumstanță. Evident, Dunca pare genul de om care nu s-ar da la o parte să salveze oameni blocați în situații extreme – ne aducem aminte episodul inundației din cartierul Cireșa al orașului Oțelu Roșu din luna iunie a anului trecut, să transporte o victimă din Banatul de Munte la o unitate medicală din județul vecin, să se facă util pentru a salva vieți sau a ușura munca unor oameni, așa cum este cazul de astăzi.

În cele din urmă, după ce a făcut mai multe ture între centrul civic al municipiului Reșița recent pavat de „Neluțu îți mulțumim“ și acoperișul Consiliului Județean Caraș-Severin, care a ars în vara anului trecut 2020, putem spune că Romeo Dunca și-a făcut treaba, a cărat toate pachetele cu materiale, în ciuda cârcotașilor de pe margine și a celor din social-media, cei care nici de această dată nu s-au lăsat sensibilizați de gestul acestui „ficior mișto al Maramureșului“.

Și dacă nu a trezit niciun soi de empatie în rândul cărășenilor gestul lui Dunca, nu-i bai! Las că data viitoare, o să așteptăm să ni le-arunce Trump din jetul lui privat!

 

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

8 Comentarii

 1. Pavel

  Am cunoscut în activate o categorie de angajați/functionari la stat care atunci când primesc ceva de făcut, prima dată se gândesc cum să facă SĂ NU FACĂ.
  Din contra, dl Dunca ne arată tuturor că formula succesului în viață e ZIS ȘI FĂCUT. E tipul acela de gospodar care nu se codește mișel sau înțelept ci își suflecă mânecile și pune mâna la treabă.
  Stimă și respect, d-le Dunca!

  1. Pavel

   P.S.
   Titlul mi se pare puțin cam neserios.
   Cum adică “Dunca și-a cărat…”? Păi ce, erau ale lui de acasă?

 2. Razvan Veselin

  Felicitari Romeo pt gest ! Chiar daca s-au gasit unii sa interpreteze gestul ca o reclama, sunt insa multi care apreciaza astfel de gesturi, mai ales ca tu nu esti la primul astfel de gest voluntar, inclusiv pt salvarea de vieti. Trebuie amintit comentatorilor ca Romeo Dunca nu mai are nevoie de reclama, iar gestul sau nu a avut loc in campania electorala. Romeo Dunca a castigat demult alegerile la CJ, iar acum s-a pus pe treaba cu sau fara opozitie

 3. Dinu

  Un articol cu multe tendentiozitati care ne re-aminteste ca in viziunea d-lui Taban munca este atributul “fraierilor”, cand un presedinte de CJ face ceva
  merita o ironie in timp ce predecesorul lui care a lasat in urma o opera dintr-o piesa (botezarea salii de sedinta a CJ) este citat cu respect iar vorbele-i sunt citate ca fapte. Cat priveste presa, si-a facut datoria de-a crea curente de opinie, informarea s-o faca altii, nu mai este treaba lor cam demult. Probabil cladirea CJ ar trebui lasata cu arsurile la vedere pt. a se vedea nivelul de competenta al unora care au trecut pe la conducerea ei. Bravo d-le Dunca.

 4. Codul penal

  Cateva intrebari pentru a stabili.daca s-a incalcat legea :
  -Cine efectuează reparatiile la acoperiș?
  -In calculul de lucrari este trecut si transportului materialelor de construcție, de la depozit pana pe cladire?
  – Suma pentru transport nu se plateste executantului lucrarii?

  1. zero

   Suma pentru transport se plăteşte executantului lucrării şi transportatorului asociat Dunca (prin “parandărăt”).
   Legea permite şi subcontractarea de lucrări pu(b)lice :)

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei