Dunca nu a cedat presiunilor PSD privind amânarea concedierilor în Consiliul Județean

du

Dunca nu a cedat la nici o presiune a nimănui!”, a susținut ferm președintele Consiliului Județean Caraș-Severin în urma informațiilor apărute în presă privind amânarea concedierilor în CJ ca urmare a insistențelor venite din partea consilierilor județeni social-democrați. Dunca a amânat până în 15 februarie punerea în aplicare a noii organigrame, propusă și votată încă din prima sa ședință de CJ.

A judeca ținând cont de situația dată e una și a ceda presiunilor, fie ele venite chiar din partea PSD, e alta. Personalul găsit în Consiliul Județean Caraș-Severin se împarte în trei grupe:

1. Cu ani mulți de vechime și (sau cu) experiență suficientă pentru a putea readuce județul pe linia de plutire în situația în care cei care coordonează activitatea sunt cinstiți și cu dorința de schimbare.

2. Pregătiți profesional, dar părtași ai vechiului sistem.

3. Pile și relații, în unele cazuri slab pregătiți profesional și fără gând de muncă, veșnic cu ochii pe ceas în puținele momente în care se află la serviciu”, a declarat președintele administrației județene.

Romeo Dunca afirmă că pentru a putea analiza și evalua cât mai corect activitatea și potențialul fiecărui angajat din Consiliul Județean, în condițiile în care mulți dintre cei implicați în organizarea viitoarelor testări sunt în concediu de boală,  ar fi necesar mai mult timp decât și-ar fi dorit.

Așadar, presiunea pusă de PSD ca să amânăm introducerea noii organigrame a coincis cu dorința noastră, a celor ce vizăm schimbarea, de a face lucrurile la modul profesionist. Și iaca așa, ce am dorit de fapt noi pare a fi, pentru cine nu înțelege cum stau în realitate lucrurile, tocmai ce credeau ei că ne pot forța să facem.

PSD a dorit pauză pănă in 15 Septembrie, noi doar o mică amânare ca să analizam corect. În final a ramas cum am vrut noi. Ca să fie clar…!”, a mai declarat președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca.

La finalul ultimei ședințe de CJ, Dunca declarase că a decis să le dea un răgaz celor vizați să se obișnuiască cu ideea plecării și, totodată, le oferă timp să își caute un alt loc de muncă, fapt pentru care a amânat cu o lună punerea în aplicare a noii organigrame.

Citește și: Romeo Dunca, despre concedierile din CJ: „Cei care oricum trebuie să plece, încep să dea și mai tare din aripi!”

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

10 Comentarii

 1. CB

  Nu e simplu…si nu e usor!! Dar uneori acest gen de actiuni sunt necesare!!! Si pot aduce rezultate f bune pe termen mediu si lung…daca cei care fac schimbarile sunt bine intentionati…si cu viziune constructiva!!! Meritocratie….profesionalism….si corectitudine….asta trebuie de maine in CS!!!! De urmarit…si de analizat dupa 6/12 luni! Bafta si …rabdare!!! Sita incepe sa cearna!!!

 2. zero

  “1. Cu ani mulți de vechime și (sau cu) experiență … cu dorința de schimbare.
  2. Pregătiți profesional, dar părtași ai vechiului sistem.
  3. …

  Părtaş (părtaşă): partizan, adept, complice; asociat, tovarăş, colaborator.
  Morala (Luca 16.13) “Nicio slugă nu poate sluji la doi stăpâni …” (Mamona &).

 3. Bender

  Alo ,Dunca, ai uitat când ai fost trimis la plimbare în toamnă când cu echipa ta de looseri peneliști cerșeați voturile în ultima zi de campanie în zona birtului Gambrinus din Govândari?O să îți vină ŕândul să iei în freză niște ouă stricate și înjurături la următoarele alegeri.Si uite așa lumea va vota cu 90 la sută partidul A.U.R.Pariu că așa va fi?Mai vedem că lumea s-a cam săturat de tine și colegul Nelu Tăițelul, fratele tău siamez.

  1. vasile

   Cat de prost poti fi sa afirmi asemenea ineptii. AUR niste ratati intelectual care vor disparea exact asa cum a aparut. Niste prosti situati la marginea societatii ca si tine probabil d le intelectua; ratat BENDER

 4. Johann Nicolescu

  Unde sa-si gaseasca alt loc de munca ? In plina pandemie, in criza economica ? Crezi ca toti au in parcare helicopter ca tine d-le Dunca ? In ce Romanie traiesti d-le Dunca ? Ai semanat vant, ai scos sabia si ai sapat gropi, d-le Dunca, sper sa stii urmarile acestor fapte abominabile pe care le-ai facut. Minciuni peste minciuni, abuzuri peste abuzuri, discriminari, rea-credinta si rea-vointa, asta a facut dl. Dunca. Ai impartit angatii CJCS in “galbeni” si non-“galbeni”, cine e “galben” sau a devenit “galben”, ramane sau este angajat fara concurs si cine nu e “galben”, pleaca ca doar trebuie adusi “galbenii”. Nu conteaza ca omul a lucrat 12 sau 14 ore in CJCS, nu conteaza ca esti cinstit, conteaza daca esti “galben” sau macar sa devii “portocaliu”, adica sa fi lingău si plecacios. Dl Dunca de fapt nu concediaza, nu “decimeaza” cum a spus-o chiar el, dl. Dunca distruge traiul de zi cu zi, sanatatea si viata unor oameni si pe unii chiar ii va omorâ la propriu dar, Dumnezeu e sus si vede ce face fiecare …

 5. Un om neafiliat politic

  Ce face tovarășul șofer este EPURARE PE CRITERII POLITICE , pentru ca el a împărțit angajații in 3 categorii , dand de înțeles ca acei care nu sunt cu ai lui , nu au ce căuta in firma sa,( Consiliul județean ). E pacat ca a murit Stan Dan ca piate il învață sa nu facă astfel de declarații care VOR DA DREPTUL CELOR CARE VOR DISPONIBILIZATI SA SE ADRESEZE INSTANTEI SI SA CEARA tov. șofer sa spună in CE CATEGORIE A FOST INCLUS ȘI DE CE, PE CE DOVEZI. Săînțelegem ca listele sunt FACUTE? ATUNCI DE CE SE MAI ORGANIZEAZA CONCURSURI PENTRU POSTURI? LA CARE DIN CELE 3 categorii le dați SUBIECTELE DE LA CONCURS? ACESTE FAPTE SUNT INFRACTIUNILE DE ABUZ IN SERVICIU. TU ANUNTI DINAINTE CINE PLEACA, PE ALTE CRITERII DECÂTCELE LEGALE,CONCURSUL FIIND DOAR “DE FORMA”. ALO, DNA , NU AU MAI RAMAS MICROFOANE IN BIROURILE SEFILOR DE LA CONSILIUL JUDETEAN? MONTATI ALTELE, IN SPECIAL LA “CREIERUL” CIOBANAS , SI O SA AVETI MARI SURPRIZE , CE SUME SE VEHICULEAZA , CU ” MAREA REORGANIZARE” , care de fapt este înlăturare a catova oameni, simpatizanți PSD. Trebuie sa stie TOT JUDRTUL CA IN CONSILIUL JUDETEAN SUNT 95% angajati de pe timpul PDL , oameni cu experiență, dar tov. Șofer se răzbună pe ei , că pe regretatul VRUNZAVERDE, NU MAI POATE. A schimbat numele sălii de ședințe, din ură . Tov. Șofer se comportă ca si CUM URASTE OAMENII CARE NU SUNT “AI LUI”. II spun tovarășul pentru că ARE GANDIREcomuniștii spuneau “CINE NU ESTE CU NOI ESTE IMPOTRIVA NOASTRĂ. O să se lămurească carasenii ce fel de oameni au ales “

 6. Bender

  Vasile, tot Vasile rămâi ,nu poți m-ai mult,la fel și ție, țărane care ești.Am dreptul la o părere fără acordul tău,inteligentule de doi bani găuriți.

 7. BATHORY

  VASILE,EȘTI CHIAR VASILIE TU EȘTI REÎNCARNAREA PROSTIEI ABSOLUTE, ASTA ESTI!OMUL A SPUS CE GÂNDEȘTE, ȚĂRAN INCULT VASIIIIILEEEEE!

 8. dezamagit

  Culmea, după ce a împărțit angajații în 3 categorii ( nu pe criterii corecte) , nu verifica dacă unii dintre cei salvați de la restructurare, ramași pe post, sunt chiar din categoria a- 3-a ! Nu vreau sa dau nume, dar verificati registrul electronic si o sa vedeti cum dau pe afara de atata munca unii dintre cei care au ramas pe post ! Inspirati-va si de la alte institutii( mai normale decât BOLOJAN) , dati afara pensionarii și babele care au 59,99 ani și pot iesi in pensie lejer ! Mai salvati niste amarati ! Mai tineti cont si de criterii sociale (daca de cele profesionale nu poate fi vorba !), nu doar politice!

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei