Romeo Dunca, despre concedierile din CJ: „Cei care oricum trebuie să plece, încep să dea și mai tare din aripi!”

d

După ce a susținut public că va schimba oameni aflați pe diverse posturi în Consiliul Județean, președintele Romeo Dunca a decis să le dea un răgaz celor vizați să se obișnuiască cu ideea plecării și, totodată, le oferă timp să își caute un alt loc de muncă, fapt pentru care a amânat punerea în aplicare a noii organigrame propusă și votată încă din prima sa ședință de CJ.

Am împins puțin termenul de aplicare a noii organigrame până în 15 februarie pentru a da un timp mai mult celor care au emoții că nu-și găsesc un loc de muncă și pentru a putea noi să ne oprim cu atenția asupra fiecărei persoane, să o analizăm bine după ce a trecut fenomenul acesta de teamă, pentru că oamenii au început să înțeleagă de fapt că și cu lipsa de performanță și deja s-au cristalizat lucrurile, deja oamenii încep să prindă curaj, cei care au înțeles și cei care oricum trebuie să plece, să dea și mai tare din aripi, să ne facă și mai mult rău, să ne încurce și mai mult în activitatea desfășurată.

Noi știm deja care sunt, și dintr-o parte și din cealaltă și vom lua măsuri în așa fel încât din 15 februarie să putem lucra cu aceeași echipă, de data asta rămasă să vină în sprijinul nostru, și cu puține persoane noi care să intre și să ne ajute la ce avem de făcut”, a declarat Romeo Dunca.

Pe lângă schimbări privind personalul și șefii unor direcții și unități subordonate administrației județene, vor fi oameni noi și pe posturile de consilieri vacantate între timp.

Sunt în plus șase posturi de consilieri, două la mine și două la cei doi vicepreședinți, pentru că din această poziție putem foarte repede să punem fără concurs câțiva oameni pe care îi considerăm importanți, să vină să supravegheze anumite sectoare unde schimbarea nu va fi atât de ușoară, avem niște puncte fierbinți”, a declarat Dunca, cu aluzie la încercarea de a „scăpa” de șefii unor direcții și departamente din CJ.

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

5 Comentarii

 1. Papagalule

  De cand ai devenit Presedintele CJ Caras Severin , in loc sa dai dovada de decenta si sa fi un om demn de urmat , ai inceput prin a jigni tot ce ai intalnit , medici, angajati, actori, fosta conducere, pe aia de la la Lupac cu gunoiul, tu cine te crezi ? Flotantule, incultule , ce exemplu de urmat esti tu cand nu cunosti Judetul pe care il conduci , mergi cu GPS prin Judet, dai oameni afara si aduci penali in loc, critici medici, asistente, tu si seful tau Popa , tu manivela ,mecanic , flotant si constructor ilegal de cabana si cel care iti da ordine Popa un bisnitar , papagal , fainar in sevraj ,care ne face depresivi , voi vreti sa fitu exemple pt Caraseni, voi sunteti niste hoti care vor merge la puscarie mai putin , Breaking news :LOLEC SI BOLEC INCATUSATI .

 2. Bender

  Da exact băi Alioșa Chelioșa, dă-te afară singur, ești primul care o merită, hai dispari, ai devenit plictisitor și inutil.

 3. Oameni anormali

  Dunca vs Popa , Lolec si Bolec ne arata cum pacalesc ei cetateni care i-au votat, cum dau afara oamenii angajati legal, si cum au ei nevoie de consilieri care vin pe cumetrie , pile , relati fara concurs , ei dau afara 150 si aduc 300 de neamuri si prieteni, organele de ancheta nu sesizeaza ce ilegalitati declara ?

 4. zero

  “putem foarte repede să punem fără concurs câțiva oameni pe care îi considerăm importanți”

  Epurarea de cadre, tovarăşi şi camarazi, era … moft pe lângă “democraţie”!

 5. Johann Nicolescu

  Un mare mincinos, lipsit de caracter, lipsit de omenie, inconstient si incompetent acest personaj care ocupa functia de presedinte CJCS. Acest personaj nu a inteles ce inseamna o functie de demnitate publica, adica ti s-a facut o onoare de catre popor sa administrezi traiul, sanatatea si viata oamenilor de pe un anumit teritoriu, sa schimbi lucrurile mai putin bune in lucruri bune si lucrururile bune sa fie schimbate in foarte bine dar, absolut niciodata sa nu le faci oamenilor rau, mai ales cu rea-credinta si rea-vointa cum ati facut dvs. d-le Dunca. Este o oroare cea ce ati facut impotriva unor oameni care sunt nevinovati si adevarul o sa-l afle toata lumea, in curand.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei