Dunca a desființat ușa de acces dintre CJ și Primăria Reșița! „Ar trebui să fiu fraier să nu profit de faptul că îl am pe Nelu acolo”

modelmic

Romeo Dunca s-a ținut de promisiune: ușa de legătură dintre Consiliul Județean Caraș-Severin și Primăria Reșița a fost desființată. Un gest simbolic și o dovadă clară a colaborării viitoare dintre cele două instituții.

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, promitea în cadrul unei emisiuni realizate la Reper 24, imediat după alegerile din septembrie, că din momentul în care va prelua conducerea forului județean, ușa de acces dintre cele două instituții va rămâne în permanență deschisă. Promisiune pe care și-a ținut-o imediat după terminarea ceremoniei de învestire, derulată ieri la sediul palatului administrativ din Reșița. În prezența primarului Ioan Popa, președintele Dunca a înmânat spre păstrare cheia ușii de acces unui reprezentant al presei, precizând că aceasta nu va mai fi încuiată cât timp el va rămâne la conducerea Consiliului Județean.

Citește și „Caraș-Severinul este pe mâini bune”! Romeo Dunca, învestit președinte al Consiliului Județean! „Ne așteaptă patru ani de muncă și de stres”!

modelmic

Trebuie să existe o conlucrare între cele două instituții, cu atât mai mult cu cât ele sunt practic în două clădiri lipite una de alta”, afirma în cadrul emisiunii de la Reper 24, Romeo Dunca. Președintele CJ Caraș-Severin a explicat că se va baza pe viitor pe experiența colegului și prietenului Nelu Popa, dar a ținut și să precizeze că deși va ține cont de sfaturile acesteia, nu va fi influențat de primarul reșițean în luarea deciziilor:

Voi lucra cu Nelu Popa, e un mare noroc pe care îl am, că Nelu Popa este acolo și Nelu Popa este dovedit a fi un edil cerebral, cu o direcție bună, un edil care are eficiență. Este norocul meu și am să îl folosesc. Nu voi lua hotărârile pe care mi le dictează Nelu, dar voi ține cont de părerea lui. Ar trebui să fiu, așa pe românește, fraier, să nu profit de faptul că îl am pe Nelu acolo”, a afirmat Romeo Dunca.

Întreaga emisiune cu Romeo Dunca, realizată imediat după momentul câștigării alegerilor o puteți urmări aici:

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

8 Comentarii

 1. 6 case

  Popa și Dunca parcă sunt frați gemeni după chelii! Numai dacă își dau jos măștile îi mai recunoști. Chestiunea cu cheile și ușa e figură de stil. S-a creat astfel podul de flori!?

 2. Johann Nicolescu

  Daca si desfintarea unei usi intre CJCS si Primaria Resita a ajuns o stire. atunci mass-media resiteana are o problema.

 3. CUriosul

  Acum DNA știe pe unde fug si sa îi prinda când vor alega de la unul la altul. Sau poate DIICOT , când merg “băieții ” sa intre “in tranșă “. Este “liniuță” dreapta pe usa de acces intre cele doua instituții ?

 4. ATTILA

  Deci în concluzie, a-ți scos ușa și tocul cu levierul, rotopercutorul sau cu proiectilul găsit recent pe una din străzile Reșiței?Așa, o simplă întrebare ȘEF, nu supărați matale la mine!Promit să nu participla parada din ziua de 1 dec a.c. ,și nici pe 6 dec. la nelegiuirile PARDON alegerile parlamentare, pentru a nu îndrăzni să răspândesc covițul, prietenii știu de ce!Sunte-ți doi jenanți Popa &Dunca alias Lolek $ Bolek, un selfie ceva cu ușa dărâmată ,o cărămidă ceva moloz?Măcar o balama sau butucul pus breloc la cheie așa să vă vadă copiii ce personaje de Cartoon Network au ales părinții lor !Ăsta da mare realizare a marelui, de fapt al micului pnl!

 5. ATTILA

  Totuși mai am o nelămurire, oameni buni!Ce se va întâmpla cu cei doi prieteni, și vecini de ușă și de clădire ,dacă se ceartă între ei micuții, mâncaiar taica de loverboy’s, la câte alintări se dedau și confidențe își fac acești turturei, ce FACEM ATUNCI?Iar dăm banii publici pe uși, clanțe,și alte fierotanii plus manoperă, licitații cu firme, un adevărat vacarm?Banii ăștia mai bine îi dăm la sănătate, infrastructură etc. Vă spun sigur nu e de bine, se va vedea după 6 decembrie,în emisiunea,,Alegerile parlamentare, dragostea mea!”

  1. Andrei

   Usa a fost daramata ipotetic, adica va fi mereu descuiata, daca ati fi urmarit articolul si video atasat ati fi stiut stimabile… dar la noi se comenteaza mai intai si apoi vedem ce facem

 6. ATTILA

  Știam,șef,am vrut să mai glumim, să fim mai răutăcioși, chiar nu suntem toți bătuți în cap precum politicienii!Nu se mai glumește în ex-pandemie, se lasă cu dosare penale:()))))))))

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei