De ziua femeii vom vorbi despre jumătățile noastre de suflet: mame, soții, fiice

ax

Fără ele viața noastră nu ar fi doar tristă ci, pur și simplu nu ar mai fi. Sunt jumătățile noastre de viață. Deschidem ochii în brațele lor; le căutăm, le iubim, ne bizuim pe ele. Sunt parte din viața noastră, din ființa noastră.

Ce reprezintă femeia în viața noastră? Femeia mamă, femeia soție, femeia medic, femeia dăscăliță, femeia bunică. Fiecare ne iubește altfel, fiecare ne îngrijește altfel, fiecare ne privește altfel. Dar noi, bărbații ce facem? Le oferim astăzi o floare și-atât? Ne-am întrebat ce e în sufletul lor? Cum pot să aibă și o profesie, să crească și să îngrijească și copiii, să „țină și casa“ cum se spune?

În această seară, de la 19:00, vorbim despre ele, femeile din viața noastră în cadrul emisiunii La givan cu…Dan, doar aici pe Reper 24.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei