Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, s-a stins din viață! „Așa intens cum a trăit toată viața pe scenă, așa a luptat până azi!”

modelmic

Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani. Anunțul a fost făcut în această dimineață pe pagina de Facebook a formației. Adi Bărar era internat în stare gravă la ATI, după ce a fost infectat cu SARS-CoV-2.

Așa intens cum a trăit toată viața pe scenă, alături de public, înconjurat de gândurile voastre bune, așa a luptat până azi! Dumnezeu să te odihnească, Adi Bărar! 15.01.1960 – 08.03.2021”, este mesajul postat pe Facebook-ul formației Cargo.

Mesajul este însoțit de refrenul piese „Aproape de voi”: „ Și de-o fi și eu să mor/ Nu vreau să vă întristați!/ Să cântați și să jucați, până în zori… / Și dacă din când în când/ O să mă primiți în gând/ VOI FI APROAPE DE VOI!”

Adi Bărar a fost internat în spital în 25 februarie, iar foștii săi colegi de trupă scriau pe pagina oficială de Facebook că starea lui este mai fragilă decât și-ar fi putut închipui.

Formația Cargo a fost înființată la Timişoara în 1985.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

 

foto: Facebook (Cargo)

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei