Două incendii, într-o noapte! 40 de păsări au ars de vii la Câlnic!

f

Două incendii au avut loc azi noapte în județul Caraș-Severin.

În cazul primului incendiu, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița au intervenit de urgență, azi-noapte, cu un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD, la un incendiu, anunțat în jurul orei 00:00, care a cuprins o anexă (adăpost de păsări) a unei case din cartierul Câlnic, municipiul Reșița, foc care amenința să se extindă la întreaga gospodărie, din fericire neînregistrându-se victime omenești.

Salvatorii au intervenit de urgență și au localizat incendiul în cel mai scurt timp, împiedicând astfel propagarea acestuia la întreaga gospodărie și salvând bunuri în valoare de aproximativ 200.000 lei.

Din păcate, în urma incendiului, toate cele 40 de păsări aflate în adăpost au pierit, cauza probabilă a incendiului fiind un scurtcircuit la instalația electrică.

Cel de-al doilea incendiu, anunțat în jurul orei 05:40, la care au intervenit de urgență pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș, a fost la un sălaș de animale (aprox. 40 mp) de pe raza localității Rusca Teregova, în momentul izbucnirii incendiului neaflându-se niciun animal în adăpost.

În urma incendiului, adăpostul a ars în totalitate, 80 de baloți de paie, 1 balotieră, 80 mp de tablă și 3 mc de cherestea, aflate în interiorul acestuia, fiind distruse și ele de incendiu, cauza probabilă a incendiului fiind acțiune intenționată.

51650c2f-59e3-4fb7-a353-02a62f9a4d43

1b3a20ae-0919-4306-b5a5-41fa4a9b07c8

 

 

Lorena POENARU

 

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei