Doi tineri care au ajutat un bărbat din Anina la treburile gospodărești, l-au lăsat fără bunuri în valoare de peste 2.000 de lei

modelmic

Mai multe bunuri sustrase din locuința unui bărbat din Anina au fost recuperate de polițiști. Autorii furtului se pare că sunt doi tineri din oraș, care îl cunoșteau pe păgubit. În timp ce l-au ajutat pe bărbat la unele munci în gospodărie, aceștia au pus ochii pe mai multe scule și unelte în valoare de peste 2.000 de lei, pe care le-au sustras ulterior.

În cursul zilei de ieri, polițiști de la Poliția Orașului Anina au identificat două persoane bănuite că ar fi sustras bunuri în valoare de peste 2.000 de lei, din locuința unui bărbat din oraș.

Cele două persoane, o tânără de 19 ani, împreună cu un alt tânăr din localitate, sunt bănuiți că în perioada 26 octombrie – 01 noiembrie a.c. ar fi pătruns prin efracție în locuința persoanei vătămate, pe care recent ar fi ajutat-o la treburile gospodărești, iar din curtea acesteia ar fi sustras scule și unelte estimate la  2.200 de lei”, explică Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate și urmează a fi restituite persoanei vătămate.

535ab3e1-1d3d-4298-b92c-17e7e701f82d

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița, în vederea tragerii la răspundere penală a persoanelor vinovate.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei