Doi români sosiți dintr-o zonă galbenă din Germania, introduși în autoizolare la Moniom

x

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Semenic a județului Caraș-Severin a transportat azi noapte, 3 români întorși din străinătate din zone galbene. Doi dintre aceștia, soț și soție de 73, respectiv 65 de ani, au sosit în țară din Hanovra – Germania și au fost transportați până în localitatea Moniom unde au fost izolați la domiciliu.

Cea de a 3-a persoană, a fost transportată cu aceeași autospecială a ISU Semenic până în localitatea Belinț din județul Timiș. Acesta, un bărbat de 72 de ani, s-a întors din capitala Franței – Paris. Cei trei nu prezintă simptome, dar pentru siguranța lor și a celor apropiați sunt izolați în locuințele lor pe o perioadă de 14 zile, timp în care vor fi monitorizați de personalul epidemiologic de la DSP.

y

Situația în Italia este în continuare critică. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 189 de decese și peste 3000 de teste pozitive la coronavirus. Bilanțul Italiei este de peste 1.000 de morți și peste 15.000 de persoane infectate cu COVID-19, ceea ce o situează pe locul 2 în lume după China.
Specialiștii recomandă evitarea locurilor aglomerate, a persoanelor care prezintă simptome de răceală sau gripă, spălatul mâinilor cu apă și săpun cel puțin 20 de secunde.

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. zero

    “Doi români sosiți dintr-o zonă galbenă din Germania”

    Zonă “galbenă” înseamnă din Cartierul Chinezesc sau zonă cu “gălbenare” (hepatită)?
    Întreb pentru un prieten din Germania.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei