Dispensarul medical din Dognecea va fi modernizat, promite primarul Remus Rof

modelmic

Una dintre primele inițiative ale edilului din Dognecea, Remus Rof, după preluarea mandatului, a fost scrierea unui proiect pentru atragerea de fonduri pentru reabilitarea dispensarului medical din localitate.

„Dognecea este o comună mare și în trecut am avut cabinet medical cu medici în mai multe specializări. Am avut chiar și o sală de nașteri și un cabinet stomatologic. Îmi doresc să aducem medici într-un cabinet medical renovat în totalitate și dotat cu aparatură modernă, performantă“, a explicat primarul Rof, în cadrul unei emisiuni în direct la Reper 24.

Prin acest proiect se va schimba acoperișul vechiului dispensar, se va izola termic întreaga clădire și va fi dotată cu aparatură. „Vreau ca la etajul cabinetului să amenajăm și o locuință pentru un medic. Cu siguranță nu va fi doar un medic. Avem semnale că sunt mai mulți doritori să se întoarcă sau să se stabilească aici, la Dognecea. Avem o zonă frumoasă, liniștită și există medici care doresc să scape de tumultul marilor aglomerări urbane și să se stabilească la noi“, a mai declarat Remus Rof, primarul localității Dognecea.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei