Vizită de proporții! Directori din cadrul Tesla și ministrul Economiei vor ajunge la finalul lunii la Reșița!

modelmic+editorial

Demersurile lui Ioan Popa și Felix Borcean de a crea un parteneriat între Reșița și Caransebeş prin care să intre în atenția marilor investitori mondiali, pare să se concretizeze la finalul acestei luni, atunci când la Reșița este așteptată o delegație importantă din Statele Unite ale Americii, dar și un reprezentant al Guvernului.

Delegaţia va fi formată din mai mulţi directori ai companiilor Tesla, Solar City, dar şi de la alte firme partenere cu cele două, cu toții urmând să analizeze pe plan local oportunităţile pe care le oferă cele două orașe cărășene, și nu numai, pentru demararea unor investiţii.

„În perioada 24-25 asprilie așteptăm la Reșița o delegație din Statele Unite și avem promisiunea din partea premierului Sorin Grindeanu că vom avea și un reprezentant din partea Guvernului, dacă nu pe dumnealui personal, cel puțin o persoană la rang de ministru. Va fi cel mai probabil ministrul Economiei”, explică primarul Ioan Popa.

Reamintim că primarii din Caransebeș și Reșița, consiliați de reprezentanții Băncii Europeane de Investiții, au gândit încă din octombrie o strategie de coaliție prin care să atragă în zonă investitori serioși și finanțare masivă pentru o dezvoltare durabilă.

În acest sens, cei doi primari au gândit deja o serie de demersuri pe care ar putea să le facă, printre care și contactarea companiei Tesla, care se ocupă cu producția de mașini electrice.

 CITEȘTE ȘI: Popa și Borcean au ambiții de domeniul SF! Doar mașini electrice pe străzile din Reșița și Caransebeș

 

Alexandra JURCA

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. PETRU

    Bine ar fi sa mai vina cineva si in RESITA.Spatii sunt suficiente,Parcul industial,Hale dela UCMRESITA,pe care MARELE DIRECTOR PRESDINTE ADRIAN CHEBUTIU a distrus-o.Sunt locatii suficiente ca sa lise ofere ceva fara sa lise ceara SPAGA.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei