„Din toate visele noastre doar 5% vor deveni realitate“ afirmă Petru Mihăilescu edilul Bolvașniței

11a

În așteptarea banilor de la Consiliul Județean Caraș-Severin fiecare primărie ăși face planuri pentru investițiile din acest an: drumuri, alimentări cu apă și canalizare, reabilitări de unități de învățământ, Cămine Culturale, dispensare medicale și câte altele, absolut necesare unui trai decent al locuitorilor. Este și cazul comunei Bolvașnița care la începutul acestui an, a aprobat în Consiliul Local planul de investiții pe 2021. Chiar dacă nevoile sunt multe, sumele necesare se pare că vor fi total insuficiente, după cum a afirmat pentru Reper24 Petru Mihăilescu – primarul comunei:

„Din toată lista noastră de investiții nu știu dacă vom reuși să realizăm în acest an 5% și asta dacă ne apucăm de măruntaie, de lucruri mai micuțe. Avem aproape de finalizare un fost centru de lapte din comună, la care lucrăm pentru transformarea ei în Casă Mortuară pentru toată comuna. Am făcut modificările necesare, toate în regie proprie, pentru că nu ne ajung banii să angajăm o firmă de construcții“.

„Cea mai mare problemă a noastră este drumul județean 608C, pentru că în urma sezonului rece, au sărit toate plombele de pe el și acum lumea se ia de mine, chiar dacă nu sunt eu cel care ar trebui să facă reparații la acest sector de drum județean. La ultima ședință în care s-a discutat despre posibilele investiții în infrastructura județului, se pare că acest drum nu a fost prins în lucrările din acest an. Noi mai insistăm, măcar să se poată face o plombare. Sunt gropi de jumătate de metru și dacă ai intrat cu mașina în ea, acolo rămâi“.

„Mai avem niște drumuri comunale pe care vrem să intervenim când ne va permite vremea,. Sunt drumuri de pământ, iar lucrările de întreținere le facem tot în regie proprie, chiar dacă am depus spre finanțare drumul din Bolvașnița, dar până acum nu am primit finanțare“ – a mai precizat Petru Mihăilescu, primarul comunei Bolvașnița.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei