Degringoladă în administrația locală din Bocșa: viceprimarul Cătălin Tatu și-a prezentat și el demisia!

tatu

Situație alarmantă în ceea ce privește conducerea destinului orașului Bocșa. După ce primarul în funcție Emanuel Dănilă și-a depus demisia, iar aceasta fost înregistrată la Consiliul Local, o altă veste șoc a căzut peste cetățenii acestui oraș: viceprimarul Cătălin Tatu și-a înregistrat și el astăzi demisia.

Este vorba practic de o dublă demisie, atât din calitatea de al doilea om de la cârma orașului, cât și din cea de consilier local al orașului.

Până la această oră Cătălin Tatu nu a putut fi contactat pentru a oferi detalii cu privire la motivele care au stat la baza acestei decizii, dar cu siguranță unul dintre argumente ar putea fi demisia colegului său liberal, încă primarul Bocșei, Emanuel Dănilă.

foto: arhivă

 

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Izvorul Bocșan

    Război si in PNL din județ. Si se mai mira politicienii “vechi” ca lumea se uită la Șosoaca ? Razboi intre PNL Timiș si PNL CENTRAL. De cand sunt la putere se ceartă mai rau ca pesedistii care faceau jocul cotroceniului ca sa distrugă pe Dragnea si guvernarea de stânga.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei