„De 30 de ani nu s-a făcut nimic acolo”. Cartierul Baia, în atenția primarului Luca Mălăiescu

malaiescu

Primarul orașului Oțelu Roșu, Luca Mălăiescu, promite că anul acesta își va îndrepta atenția și spre cartierul Baia, o zonă în care nu s-a făcut mai nimic în ultimii 30 de ani, după cum recunoaște chiar edilul.

De 30 de ani nu s-a făcut nimic acolo. Nici eu, în 8 ani de zile, nu am făcut mai nimic. Și cu toate acestea vreau să vă spun că am avut un procent de 70% la secția de votare din cartierul Baia. Când vezi acest procent într-un cartier unde nu ai făcut aproape nimic nu mai ai cuvinte, rămâi așa într-o stare de rușine, dacă pot să spun așa”, a afirmat primarul Luca Mălăiescu în cadrul unei emisiuni live la Reper 24.

Printre planurile edilului pentru cartierul Baia se numără modernizarea locului de joacă pentru copii și amenajarea unui teren de fotbal. Nu în ultimul rând, administrația locală își propune și asfaltarea zonei, fiind depus deja un proiect pentru obținerea de finanțare în acest sens.

Vreau să le spun celor de pe strada Baia că în acest an, cu siguranță, vom moderniza locul de joacă pentru copii. Este singurul lucru pe care făcut în zonă în mandatul meu făcut, un loc de joacă pentru copii, iar acum îl vom moderniza. De asemenea, le voi face un teren de fotbal acolo în zonă. Există un teren de sport unde nu s-a mai investit nimic cred că dinainte de 1989, este într-o stare degradabilă foarte înaintată și cu siguranță voi face și acest teren de sport. În plus, strada este prinsă în cele 11 străzi depuse spre finanțare și dacă proiectul pe care l-am depus la CNI va primi finanțare, va fi asfaltată cu siguranță în acest an”, a mai precizat primarul Luca Mălăiescu.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei