Dan Diaconescu: „Vor veni oamenii să ne aducă, de acasă, la putere”

Dan Diaconescu

În toi de campanie electorală, niciun candidat la președenție nu a scăpat din ochi cetățenii din Caraș-Severin. Tu tolba plină de promisiuni și de încredere în cât mai multe voturi în weekendul care urmează, Dan Diaconescu și-a întâlnit simpatizanții de la Reșița vineri seara.

Membrii PP-DD dar și operatorii care vor trebui să fie cu ochii în patru în data de 2 noiembrie au fost instruiți vineri cu privire la posibilele fraude pe care concurența le-ar putea avea în program. Dan Diaconescu, prezent și el la întâlnirea PP-DD, și-a arătat încrederea cu privire la faptul că în primul tur voturile în favoarea sa vor depăși un milion, nouă sute de mii. Mai mult, candidatul la alegerile prezidențiale și-a rugat simpatizanții să facă în așa fel încât să atingă targetul propus, acela de cel puțin o sută de voturi pe secție.

„Ciocoii se tem de noi și asta e clar. Mulți au plecat din PP-DD la concurență, ne-au trădat, dar se pare că și așa, în momentul de față suntem mai puternici decât de obicei. Eu cred că împreună vom putea atinge un milion nouă sute de mii de voturi. Este un target pe care vă rog să-l atingeți. Trebuie să obținem o sută de voturi pe fiecare secție”, a explicat Dan Diaconescu în fața simpatianților de la Reșița.

Mai mult, candidatul PP-DD este convins că dacă nu va avea succesul scontat la alegerile din acest sfârșit de săptămână, în câțiva ani oamenii vor veni să-i aducă la putere și cu forța dacă este nevoie. „Vor veni oamenii să ne aducă, de acasă, la putere”, explică Dan Diaconescu.

Alexandra JURCA

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei