Costel Ciobanu, alias Barbălată, în vizorul DIICOT-ului

Barbălată

Omul de afaceri reşiţean Costel Ciobanu, cunoscut sub numele de Barbălată, a ajuns în atenția DIICOT-ului. Oamenii legii au început încă de ieri perchezițiile la sediul administrativ al firmelor omului de afaceri, fiind ridicate o serie de documente, dar și calculatoare. 

Conform informațiilor disponibile până la această oră, procurorii DIICOT Caraş-Severin efectuează cercetări într-un dosar de evaziune fiscală și constituire a unui grup infracțional. Pentru moment nici o persoană nu a fost însă pusă sub acuzație.

Costel Ciobanu, alias Barbălată, deține o mare parte din spațiile comerciale din oraș, precum și a funicularului din municipiul de pe Bârzava. Acesta a intrat în atenția presei în urmă cu câteva luni, când a avut loc un schimb de terenuri între Barbălată și Consiliul Local Reșița. Omul de afaceri a primit în schimbul unui teren de aproximativ 1.260 de metri pătrați (Parcul Cărășana) o altă suprafață de teren, de 1.770 de mp, dar și peste 16.000 de euro.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. pykalala

    Hai nu zau… de abia acum?Cine nu a fost multumit indeajuns?Oricum e praf in ochii lumii si edilii orasului nu sunt implicati in schimbul de parcele?Pe Becali l-au inchis pt.o afacere asemanatoare…!Oare legea este EGALA pt.toti in tarisoara NOASTRA???.

  2. Lungu costel

    Si Domnul Frunzaverde a iesit cu fata curata gata s-a gasit tapul ispasitor in Caras Severin pentru subminarea economiei judetului

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei